Evet arkadaşlar SRO konusunda başınızın etini yemeye devam edelim... 😆 Benim şu anda kafamı karıştıran 2 çarım var.Biri 60 lw glaivem biri de yeni açtığım üzerine titrediğim wizz çarım 🕵️ Problemse şu;bu aralar pek populer olmayan glaive ye devam mı yoksa açtık artık bir kere deyip wizz i mi kasayım?Glaive zevkli birçar fakat 100 lw de sanki biraz ezilmiş gibi duruyor.Wizz malum serverda en çok bulunan çarlardan.Evet yorumlarınızı bekliyorum... 🍺 (Not:PwP vs. benim için o kadar da önemli değil.Önemli olan çardan her lw de zevk alabilmem.)
Güç Mü İhtişam mı?
· 10 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
G
Gullugullugil
⭐ 17y
Xbow-celeric aç derim o zaman veya spear nuker^^
iştişhm her zmn
_
_CheGuevara
⭐ 16y
qLavie Bence
qLavie Bencede
Guc olmadan,ihtisam olmaz. 😉
_
_CheGuevara
⭐ 16y
kardeşim bak sana bi tavsiye veriyim konuyu açan arkadaşım spear nuker kur yada int b0w kur hem guçLu oLursun hemde ihtişamLı
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Wizz bence yol yakınken bırak benden tavsiye glavie'ye devam et 100Fire 100Force 100Heuksal yap bak keyfine ama sadece bunlarla bitmiyor güzel bir silahın setın olmadıkça oyundan istesende zevk alamazsın xD
Ben ikilemde kalmıştım siz bei 3 4 götürüonuz:D:D.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum.Merak edenlere de 7 yaşındaki kardeşimin wizz skillerini görmesinden dolayı wizz kastığımı belirteyim.:DBu devirde hep küçüklerin dediği oluyor:D
S
serguzest145
⭐ 17y
Bence ihtişam için dual axe.. Skillerindeki mavi efekt ve hareketleri çok karizmatik..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap