Icerige atla
Extraloob

Güç Mü İhtişam mı?

· 10 Yanıt · 1.5K görüntüleme
I
ilaksu OP ⭐ 18y
Evet arkadaşlar SRO konusunda başınızın etini yemeye devam edelim... 😆 Benim şu anda kafamı karıştıran 2 çarım var.Biri 60 lw glaivem biri de yeni açtığım üzerine titrediğim wizz çarım 🕵️ Problemse şu;bu aralar pek populer olmayan glaive ye devam mı yoksa açtık artık bir kere deyip wizz i mi kasayım?Glaive zevkli birçar fakat 100 lw de sanki biraz ezilmiş gibi duruyor.Wizz malum serverda en çok bulunan çarlardan.Evet yorumlarınızı bekliyorum... 🍺 (Not:PwP vs. benim için o kadar da önemli değil.Önemli olan çardan her lw de zevk alabilmem.)
10 Yanıt
G
Xbow-celeric aç derim o zaman veya spear nuker^^
D
DjMatem ⭐ 16y
iştişhm her zmn
_
qLavie Bence
D
DjMatem ⭐ 16y
qLavie Bencede
E
El Verano ⭐ 18y
Guc olmadan,ihtisam olmaz. 😉
_
kardeşim bak sana bi tavsiye veriyim konuyu açan arkadaşım spear nuker kur yada int b0w kur hem guçLu oLursun hemde ihtişamLı
H
Wizz bence yol yakınken bırak benden tavsiye glavie'ye devam et 100Fire 100Force 100Heuksal yap bak keyfine ama sadece bunlarla bitmiyor güzel bir silahın setın olmadıkça oyundan istesende zevk alamazsın xD
I
ilaksu OP ⭐ 18y
Ben ikilemde kalmıştım siz bei 3 4 götürüonuz:D:D.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum.Merak edenlere de 7 yaşındaki kardeşimin wizz skillerini görmesinden dolayı wizz kastığımı belirteyim.:DBu devirde hep küçüklerin dediği oluyor:D
S
Bence ihtişam için dual axe.. Skillerindeki mavi efekt ve hareketleri çok karizmatik..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: