Icerige atla
Extraloob

GTA 4 Resimleri..

· 27 Yanıt · 9.0K görüntüleme
F
Friendly` OP ⭐ 18y

- Resim Silinmiş.

Ben beğenmedim adı üstünde oyun bu bu kadar gerçekliliğe gerek yok GTA San Andreas en iyisi.. ☕
27 Yanıt
P
Bize kapak resmi verme hacım oyun içi alalım pls 😜
F
Friendly` OP ⭐ 18y
Oyun için yokmu , kör müsün? 😐
P
Oyun için yokmu , kör müsün? :|

Üslubuna çeki düzen vermeni önerir , koyduğum resimleri aldığım adrese bi göz atarım yerinde olsam...
O çekilen ss sence normal bir bilgisayardan mı çekilmiş?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Oyun için yokmu , kör müsün? :|

şaşırdın mı sen kuzum nasıl konuşuyorsun öyle kör müsün falan, bir daha asla birisine bu şekilde yaklaştığını görmeyeyim hesabını direk silerim.

sevgi saygıyı asla elden bırakmayın ben bırakırım diyorsanız asla burada takılmayınız.
R
Romeo. ⭐ 19y
bunun için max. 2 yıllık bir pc gerekiyor , ülkemizdeki insanların 3/4 ü oynayamaz 😈
ama gerçekten harika oyun 😎
M
Mojito ⭐ 18y
bizim burdaki cafelere gelene kadar 1 sene geçer
M
bizim buraya geldi korsanı 14 lıra . 512 mb ekran kartı war bizde ama acayip pc kasıyo.oyuna girerken de biraz gıcık edio rockstarı bişileri çıkıo.girdiğimde arabayı koşeden donene kadar surdum 😄 sonra çıktım gorunuş olarak guzel ama kasması çokk sıkıo 1 gb lık ekran kartınız yoksa bence almayın.
S
SoundMax ⭐ 19y
bizim buraya geldi korsanı 14 lıra . 512 mb ekran kartı war bizde ama acayip pc kasıyo.oyuna girerken de biraz gıcık edio rockstarı bişileri çıkıo.girdiğimde arabayı koşeden donene kadar surdum 😄 sonra çıktım gorunuş olarak guzel ama kasması çokk sıkıo 1 gb lık ekran kartınız yoksa bence almayın.

Ekran kartlarında mb önemli değildir bit önemlidir bendede 512 mb lik ekran kartı var ama super grafıkler var 😊

mesela 8800 GT Ekran kartı 512 mb 256 bit bu karttan al oyna rahatca. Evet resımler oyun ıcı degıl ve gercekten guzel oyun
S
Seppuku ⭐ 18y
😄 Fena değil aslında. 😄 😜
R
Romeo. ⭐ 19y
:D Fena değil aslında. 😄 :P

Senin burada ne işin var hacım git sen "kantır sıtrayk"ını oyna bakayım 😁 😈
J
Gerçekçi diye oyunu mu beğenmedin? Zuahahahahaa.. 😆
B
byalper123 ⭐ 18y

Evet , sorun nedir? 😉
R
RiqueLme ⭐ 19y

Evet , sorun nedir? ;)

Bu Soruyu Sorman Baslı Basına Sorun 😁 😁
I
Güzel oyuna benzıyor Gercekcı Olması daha quzel Bence Gercekcı olmasın diye çöp adam mı oynuyalım ?
B
BøBa ⭐ 19y
PC me çok güvenirdim ama bu oyunu benim pc ile bile max görüntüde oynayamadim. Mart sonunda çıkıcak olan ürünleri bekliyorum alicam inş =)
D
DMSTR ⭐ 18y

Ekran kartlarında mb önemli değildir bit önemlidir bendede 512 mb lik ekran kartı var ama super grafıkler var 😊

mesela 8800 GT Ekran kartı 512 mb 256 bit bu karttan al oyna rahatca. Evet resımler oyun ıcı degıl ve gercekten guzel oyun

Bro zaTen oyunun gereksinimlerinde bahsedilen ekran kartına sahipsin kaldırması normal..+ Bu ekran kartı harbi cok bomba ya 😄 Bi tane alıcam en kısa sürede..
H
güzele benziyor
J

Evet , sorun nedir? ;)

Gerçekçi diye oyunu sevmeyen adamın bu konudan anlamadığı çok açıktır. Senin bu oyun hakkında yorum yazman başlı başına sorun anlayacağın. 😉
K
KisSsKe ⭐ 17y
Oyun çok güzele benziyor,videoda izledim gerçek kurgu resmen şok oldum 😱 .Fakat san andreastaki helikopter,uçak,otobüs,villamın garajındaki araba gibi olmayacak 👴 .San andreas heyecanım depreşti Silkroad Gibi bağımlılık yapan oyunu Akşam silip.San andreası yükleyeceğim.Malesef 4 ü oynayacak kadar bilgisayarımın sistem özelliği yok :?.San andres'ı yükledikten hemen sonra save gamesini atacağım doğru uçak kullanmaya gideceğim.Şimdi gidiyorum Hepinize kucak dolusu sevgiler... 👋

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: