Icerige atla
Extraloob

Gördüğüm En Yüksek Spye Sahip Char 3.5m SP

· 35 Yanıt · 4.2K görüntüleme
O
One_Minute OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
Oyunda bi bayan arkadaşıma aittir.
Gereksiz yorumlarda bulunmazsanız sevinirim.
Yalan , fake , ps vs yazcaksanız hiç elinizi yormayın. inanmıyorsanız kimseyi inandırmak zorunda değilim ^^
gp si. ama charı kasmaya başladığında girmemiş guilde
- Resim Silinmiş.
35 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
*Resim düzenlendi

Sp cidden gözlerimi aldıda bı kadar çok sp'e ihtiyac olur mu oyun süresince?
O
One_Minute OP ⭐ 18y
Oyunu ciddiye alan bi arkadaş. tahminimce Silkroad ı uzun vadeli oynamayı planlıyor. Bir eu char için 200 lwl kadar yetse gerek zannımca
H
- Resim Silinmiş.
Oyunda bi bayan arkadaşıma aittir.
Gereksiz yorumlarda bulunmazsanız sevinirim.
Yalan , fake , ps vs yazcaksanız hiç elinizi yormayın. inanmıyorsanız kimseyi inandırmak zorunda değilim ^^

Bu char için baya emek vermiş olmalı ben 600k'da yeter buraya kadar çanlarını çaldım bıraktım gerçekten tebrik ederim iyi sabır varmış ➡️
P
200 lvl derken?
Daha çok hobi olmuş sanki arkadaş için 3m sp gereğinden çok çok fazla değil mi?
O
One_Minute OP ⭐ 18y
200 lvl derken?
Daha çok hobi olmuş sanki arkadaş için 3m sp gereğinden çok çok fazla değil mi?

Silkroadın nereye kadar gideceğini bilmediğimizden. Herhalde 200 lwl a kadar olsaydı yeterdi bu sp bir eu char için
P
Bu bildiğimiz sro değil mi? Şu an 90 lvl max olan? Yani eğer öyleyse hadi haziranda 100 desek diğer yılbaşına da 120 desek... Yok yok 😄 Fazla geliyor yine de 😜
O
One_Minute OP ⭐ 18y
Bu bildiğimiz sro değil mi? Şu an 90 lvl max olan? Yani eğer öyleyse hadi haziranda 100 desek diğer yılbaşına da 120 desek... Yok yok 😄 Fazla geliyor yine de :P

Evet bildiğimiz sro. Dediğim gibi oyunu ciddiye alan bi arkadaş ve uzun vadeli hedefleri var herhalde. Herkesin hayalidir ama gerçekleştirmek uzak kalır bize. Biz anca bakarız 😄
M
mavigiz ⭐ 19y
benım bıldıgım kadarıyla sp 300k ya gelır enson orda bekler harcamazsan da artmaz ben boyle bılıyorum.
T
TitusPullo ⭐ 19y
benım bıldıgım kadarıyla sp 300k ya gelır enson orda bekler harcamazsan da artmaz ben boyle bılıyorum.

İşte bunu yanlış bildiğine eminim ^^
X
Xanthos ⭐ 19y

demek ki yanlış biliyormuşsun. yeni bir bilgi öğrenmiş oldun. 🍿
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
xanthos yazacaktım tam gelir hesaplar lvl kaça kadar yeteceğini bize söyler dedim gece yorgun herhalde yorumlamış geçmişsin 😄 😄 😄
M
mavigiz ⭐ 19y
Kim la dedi bana boyle. 240k sp yapmıstım beklıycek madem harcayım demiştim. :)))
O
ozy67 ⭐ 19y
Kim la dedi bana boyle. 240k sp yapmıstım beklıycek madem harcayım demiştim. :)))

seni kandırmısLar 😁

3m sp cok fazla ama gercekten... pcyi acık unutp tatile falan mı gitti arkadas 😁

3 tane char kassayymıs 1'er mden yine olurdu 😄
T
turkmaster ⭐ 18y
evt gercekten 200 lwl e kadar gider bu sp arkadasın inş yaşı 30 civarında değildir yoksa omru yeteceğini sanmıyorum:D
B
Baha i ⭐ 18y
ben bu ilk sayfada arkadasın verdigi SS deki adamı tanıyorum PERSİADA oynuyor bizim yan slota kasıyor 😄 sanırsam BLOOD sanırım Kuweytliler.
O
One_Minute OP ⭐ 18y
ben bu ilk sayfada arkadasın verdigi SS deki adamı tanıyorum PERSİADA oynuyor bizim yan slota kasıyor 😄 sanırsam BLOOD sanırım Kuweytliler.

Kuwaitli değil Macar ^^
L
guild "Gp" sini göstersene bi ^^
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Abooow Gözlerim Kamaştı 😱
O
One_Minute OP ⭐ 18y
Son hali biraz önce istedim. diğeri biraz eskiydi. facebookundan almıştım.
- Resim Silinmiş.
Sp kasmaya başladığında guildde değilmiş. Yinede merak eden varsa koyabilirim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: