- Resim Silinmiş.
Oyunda bi bayan arkadaşıma aittir.
Gereksiz yorumlarda bulunmazsanız sevinirim.
Yalan , fake , ps vs yazcaksanız hiç elinizi yormayın. inanmıyorsanız kimseyi inandırmak zorunda değilim ^^
gp si. ama charı kasmaya başladığında girmemiş guilde
- Resim Silinmiş.
Gördüğüm En Yüksek Spye Sahip Char 3.5m SP
· 35 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor
35 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
*Resim düzenlendi
Sp cidden gözlerimi aldıda bı kadar çok sp'e ihtiyac olur mu oyun süresince?
Sp cidden gözlerimi aldıda bı kadar çok sp'e ihtiyac olur mu oyun süresince?
Oyunu ciddiye alan bi arkadaş. tahminimce Silkroad ı uzun vadeli oynamayı planlıyor. Bir eu char için 200 lwl kadar yetse gerek zannımca
H
HeartLess*X
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Oyunda bi bayan arkadaşıma aittir.
Gereksiz yorumlarda bulunmazsanız sevinirim.
Yalan , fake , ps vs yazcaksanız hiç elinizi yormayın. inanmıyorsanız kimseyi inandırmak zorunda değilim ^^
Bu char için baya emek vermiş olmalı ben 600k'da yeter buraya kadar çanlarını çaldım bıraktım gerçekten tebrik ederim iyi sabır varmış ➡️
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
200 lvl derken?
Daha çok hobi olmuş sanki arkadaş için 3m sp gereğinden çok çok fazla değil mi?
200 lvl derken?
Silkroadın nereye kadar gideceğini bilmediğimizden. Herhalde 200 lwl a kadar olsaydı yeterdi bu sp bir eu char için
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Bu bildiğimiz sro değil mi? Şu an 90 lvl max olan? Yani eğer öyleyse hadi haziranda 100 desek diğer yılbaşına da 120 desek... Yok yok 😄 Fazla geliyor yine de 😜
Bu bildiğimiz sro değil mi? Şu an 90 lvl max olan? Yani eğer öyleyse hadi haziranda 100 desek diğer yılbaşına da 120 desek... Yok yok 😄 Fazla geliyor yine de :P
Evet bildiğimiz sro. Dediğim gibi oyunu ciddiye alan bi arkadaş ve uzun vadeli hedefleri var herhalde. Herkesin hayalidir ama gerçekleştirmek uzak kalır bize. Biz anca bakarız 😄
benım bıldıgım kadarıyla sp 300k ya gelır enson orda bekler harcamazsan da artmaz ben boyle bılıyorum.
T
TitusPullo
⭐ 19y
benım bıldıgım kadarıyla sp 300k ya gelır enson orda bekler harcamazsan da artmaz ben boyle bılıyorum.
İşte bunu yanlış bildiğine eminim ^^
demek ki yanlış biliyormuşsun. yeni bir bilgi öğrenmiş oldun. 🍿
xanthos yazacaktım tam gelir hesaplar lvl kaça kadar yeteceğini bize söyler dedim gece yorgun herhalde yorumlamış geçmişsin 😄 😄 😄
Kim la dedi bana boyle. 240k sp yapmıstım beklıycek madem harcayım demiştim. :)))
Kim la dedi bana boyle. 240k sp yapmıstım beklıycek madem harcayım demiştim. :)))
seni kandırmısLar 😁
3m sp cok fazla ama gercekten... pcyi acık unutp tatile falan mı gitti arkadas 😁
3 tane char kassayymıs 1'er mden yine olurdu 😄
T
turkmaster
⭐ 18y
evt gercekten 200 lwl e kadar gider bu sp arkadasın inş yaşı 30 civarında değildir yoksa omru yeteceğini sanmıyorum:D
ben bu ilk sayfada arkadasın verdigi SS deki adamı tanıyorum PERSİADA oynuyor bizim yan slota kasıyor 😄 sanırsam BLOOD sanırım Kuweytliler.
ben bu ilk sayfada arkadasın verdigi SS deki adamı tanıyorum PERSİADA oynuyor bizim yan slota kasıyor 😄 sanırsam BLOOD sanırım Kuweytliler.
Kuwaitli değil Macar ^^
L
Ladys&Gentleman
⭐ 18y
guild "Gp" sini göstersene bi ^^
Abooow Gözlerim Kamaştı 😱
Son hali biraz önce istedim. diğeri biraz eskiydi. facebookundan almıştım.
- Resim Silinmiş.
Sp kasmaya başladığında guildde değilmiş. Yinede merak eden varsa koyabilirim
- Resim Silinmiş.
Sp kasmaya başladığında guildde değilmiş. Yinede merak eden varsa koyabilirim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
114 LVL ROGUE CLERİC 3.5 M SP FF CHAR SATILIK 125 LVL STR BOW CHAR-JOP LVL 121 TİEF-3 PAGE-FLAG 5/5-1 DRES-4 M SP-CHAR ADI: Motan SATILIK 125 LVL STR BOW CHAR-JOP LVL 121 TİEF-3 PAGE-FLAG 5/5-1 DRES-4 M SP-CHAR ADI: Motan swsro[vip] -WTS 85 LV BOW CHAR-Fire,Lighting,Pacheon +1m SP İgnoresiz 85 liğe vurdum en yüksek damage'm