Icerige atla
Extraloob

Gördüğüm En Güzel SRO aşk hikayesi

· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme
N
Nebula OP ⭐ 19y
Ben sıkılmıştım artık ''Lord yarkanın ölümü,İsyu kesim,tg kepti'' gibi videolardan.Serverda bakım var o nedenle youtube'da gezeyim dedim ve buna rastladım.Çok fena mükemmel harika hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.

http://www.youtube.com/watch?v=X7zlkyMfg2A

Sadece link koydum flash olarak eklersem büyütemeyebilenler olabilir.
Bayan arkadaş varsa izleyecek yanında mendil bulundursun plssss Wink
12 Yanıt
E
ebri ⭐ 19y
ewet bliorum bunu super yapmıs adamlar 😊 60lvl sınırı Very Happy
wayy bea! Razz kahramanda blader yalnızz cold hemde mastery derdi yok hersey full Very Happy
karizma
R
Ray_jovan ⭐ 19y
güzel
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
ezik bunlar Razz Mr. Green
N
Nebula OP ⭐ 19y

O zaman ben başlığı değiştireyim Gördüğüm En Ezik SRO aşk hikayesi Mr. Green extraokk
_
ii bi çalışma olmuş 😊
E
ebri ⭐ 19y

O zaman ben başlığı değiştireyim Gördüğüm En Ezik SRO aşk hikayesi Mr. Green extraokk

ezik falan diiller Very Happy o zamana gore maxtalar Wink super birsey yaw! lvl artınca dertte artıo onumu acsam bunu nereye sıkıstırsam! bak adamlara ohhhh Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Adamın ismi Norain...Server Oasis...Kendisi Oasis te can dostumdu,alman güzel bir çocuktur...O cold Blader ben fire blader terör estirirdik birlikte...Kız arkadaşı da gerçekten oynuyordu serverda... Wink
B
BøBa ⭐ 19y
hehe bende wardim oasisde tabi pek oyunu bilmedim için full str lighning glavie charim wardi

60 oldm 2 gün sora 70 çikti snr hastasi olmstum Very Happy hemide botsuz kastm ^^
Z
Zardock ⭐ 19y
en sonda toplu resım cekınmısler ya cekcen sıyahları gırcen aralarına bı ghost döncen hepsı yerde Twisted Evil muhahaha
J
Jigsaw ⭐ 19y

en sonda toplu resım cekınmısler ya cekcen sıyahları gırcen aralarına bı ghost döncen hepsı yerde Twisted Evil muhahaha

Zuhahahah. Bi de geri tepiyo ya hepsinde denk gelse çicek gibi açılcaklar. Mr. Green Bu videoyu çook önceden görmüştüm Pennywise verdi hatırlıyorum bi başlıkta cevap olarak. Güzel bir videodur. İzlenilir.. Cool
S
SweetBoy ⭐ 19y
güzel bir çalışma olmuş bunu yapmak için baya uğraşmıştır

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: