Icerige atla
Extraloob

Google'a da erişim engelleniyor!

· 26 Yanıt · 1.8K görüntüleme
P
Bir gün böyle haber alırsak ne yaparız diye düşünüyordum zaten 😆 Penguen yardımıma yetişti bende hemen tarzında birşey ayarladım.
"Hünkarımız , ayırma bizi google'ımızdan" 😆 😁
Ps: I learn ps 😎
- Resim Silinmiş.
26 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bi Anda Başlıgı Okuyunca Korkmadım Deıl 😄
M
Macro ⭐ 19y
😆
D
drotalion ⭐ 19y
ehm evet 😄
P
Dikkat çekmek amaçlı 😁
İnsan yeni olunca bilemiyor 40dk mı aldı 🤤 🤘
P
pimeys ⭐ 18y
Bunu yapmak için benim gitmemi bile bekleyemiyordun neredeyse bunun için sinirlenmiştim sana ama gerçekten çok güzel olmuş hayatım, muhteşem... 😘
P
Bunu yapmak için benim gitmemi bile bekleyemiyordun neredeyse bunun için sinirlenmiştim sana ama gerçekten çok güzel olmuş hayatım, muhteşem... 😘

Aaa ne ayıp 😱 Ben geç kalma diye dedim öyle 😁
P
pimeys ⭐ 18y
Gitmeme daha 3 saat varken geç kalmamam için bana öyle söylüyorsun ama aslında geç kaldığım zamanda da saat pek de öyle umrumuzda olmuyor... Sadece sen mi ilginçsin yoksa ikimiz de mi? 😄
P
Gitmeme daha 3 saat varken geç kalmamam için bana öyle söylüyorsun ama aslında geç kaldığım zamanda da saat pek de öyle umrumuzda olmuyor... Sadece sen mi ilginçsin yoksa ikimiz de mi? :D

Çaktırma 😁 Ben sana bi imza yapayım dur 😘
S
SnowFlake ⭐ 18y
yakında googleı açtığımızda karşımıza "Bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellenmiştir." yazısı çıkabilir ❗ 😁
Ps:bize bu cümleyi ezberletenler utansın xP
B
Black Rain ⭐ 19y
yakında googleı açtığımızda karşımıza "Bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellenmiştir." yazısı çıkabilir ❗ 😁
Ps:bize bu cümleyi ezberletenler utansın xP

+999999999999999999999999
H
HellBoys ⭐ 19y
Bi Anda Başlıgı Okuyunca Korkmadım Deıl :D
T
TitusPullo ⭐ 19y
😆 Anlamıştım dalga birşey olduğunu yok canım daha neler google yasaklanıcak he 😜
P
😆 Anlamıştım dalga birşey olduğunu yok canım daha neler google yasaklanıcak he :P

Ama zarfla böyle bişey yapsalar güzel olmazmı 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y
😆 Anlamıştım dalga birşey olduğunu yok canım daha neler google yasaklanıcak he :P

Ama zarfla böyle bişey yapsalar güzel olmazmı 😁

yahh harika olur xP
P
Ptt ile arama sonuçların gelse falan 😁
A
Agilla ⭐ 18y
Eyer Öle Bişi olursa Türktelekoma Biri Bomba İle Gidip Kendini Patlatır YAda İsyan Cıkar Ayaklanma Olur
P
Eyer Öle Bişi olursa Türktelekoma Biri Bomba İle Gidip Kendini Patlatır YAda İsyan Cıkar Ayaklanma Olur

:?
M
Misproject ⭐ 19y
Bi Anda Başlıgı Okuyunca Korkmadım Deıl :D

+1
J
Başarılı olmuş, tebrik ederim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: