Icerige atla
Extraloob

Google sayesinde güvenlik kameralı seyret...Bakmadan Geçme !

· 23 Yanıt · 1.9K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Ilk once google aciyoruz. Sonra "inurl:/view/index/shtml" komutunu search bolumune yaziyor ve ara tusunu basiyoruz. Onumuze bircok link cikacaktir. Gozunuzu kestirdiginizi acip kameranin gosterdigi yeri izleyebilirsiniz. Ben mesela Almanyada bi sehirinin kameresini actim, bunda kamerayi donderme ve zoom etme ozellikleride vardi. Mesela kameranin gorus alaninda ev varsa, kamerayi donderip sonra (zoom) yapip evin icine kadar giriyorsunuz. Bazi kameralar is yerlerini ayit, insanlari calisirken izleyebiliyorsunuz. Yada Japonyada bi caddenin guvenlik kamerasindan izleyebiliyorsunuz. Deneyin ve gorun .FPRIVATE yapmanız gereken sadece tıklamak ve active gelicek onları onaylamak ozaman izle babam izle...
Daha Önce Veren Varsa Kilitlersiniz...

Kolaygelsin
😁

By Software
Saygılarla

exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
Special thx to Flexi
23 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Daha önce verildiğine eminimde yinede eline sağlık. Zaten diğer konu nerelere gömüldü kim bilir...
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bunu sabitlersen sevinirim...
Special thx to Flexi
S
Stephanos ⭐ 19y
Daha önce verilmedi sanırım ilk defa görüyorum.
T
TitusPullo ⭐ 19y

eminim diyorum. Çünkü daha önce yaptım bunu. 😉
A
AllStAr ⭐ 19y
Çok yavaş açılıyo çıkan şeyler
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
ttnet saolsun 😄
Special thx to Flexi
B
Black Rain ⭐ 19y
güzel paylaşım sağolasın
S
synax_tr ⭐ 19y
Bu konuyu ilk gördüm yalnız şu dikkatimi cekti tabi bir aralar Kevin David Mitnick hayranlıgım vardı 😊
Tabi o bir yere
inurl:mdb
inurl:admin.php
inurl:db
ama yanılıyorda olabilirim yalnız şu şekil aramalarda kesin sonuçlar görüyorduk.
Neyse güzel paylaşım emeğe saygı....
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
bende eskiden bu kodlarla çok uğrasıyodum (inurl:admin.php) özellikle bu 😁
Special thx to Flexi
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Verildi hatta ercan vermişti bunu 😄 Hatta birisi xXx varmı diye sormuştu 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Ben de görmüştüm sanki böyle bir şeyi sitede... Eline sağlık.
[F New]Solo Gitarist
B
Ben vermiştim.Programlar bölümünde arka sayfalarda vardır.Başlık Google Amca Yaptı Yapacağını gibi bişeydi
A
addIcFb ⭐ 19y
vıyk bura nere la 😄
B
Verildi hatta ercan vermişti bunu 😄 Hatta birisi xXx varmı diye sormuştu :D

soran okan abimiydi yoksa 😄
P
passion ⭐ 19y

Kesinlikle werildi, ben bunu 3 sene falan oldu yapalı artık doğrudüzgün çalışmıyor. Arkadaşlar hiç bir kamerayı oynatamazsınız ama honkong meydanındakini neti hızlı bi arkadaş fırdöndü gibi kullanır:)
J
jumper ⭐ 19y
Ilk once google aciyoruz. Sonra "inurl:/view/index/shtml" komutunu search bolumune yaziyor ve ara tusunu basiyoruz. Onumuze bircok link cikacaktir. Gozunuzu kestirdiginizi acip kameranin gosterdigi yeri izleyebilirsiniz. Ben mesela Almanyada bi sehirinin kameresini actim, bunda kamerayi donderme ve zoom etme ozellikleride vardi. Mesela kameranin gorus alaninda ev varsa, kamerayi donderip sonra (zoom) yapip evin icine kadar giriyorsunuz. Bazi kameralar is yerlerini ayit, insanlari calisirken izleyebiliyorsunuz. Yada Japonyada bi caddenin guvenlik kamerasindan izleyebiliyorsunuz. Deneyin ve gorun .FPRIVATE yapmanız gereken sadece tıklamak ve active gelicek onları onaylamak ozaman izle babam izle...
Daha Önce Veren Varsa Kilitlersiniz...

Kolaygelsin
😁

By Software
Saygılarla

exl2014-logo1.png

orda bahsettigin cam yatakodasımı 😈 😈 😈
Dosyalar (1)
M
mavi_ ⭐ 19y
valla + rep puanı olsa sana verirdim:))
Lenneth