- Resim Silinmiş.
Uploaded with ImageShack.us
Goldbotlar taxi çekiyo :D
· 34 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
S
SilentLord
⭐ 17y
bunuda mı görücektik 😄
aynn :D:D
Nina Ricci
⭐ 17y
ohoo ben bunu 10 lvl'dan beri yapıyorum.şuan 46 lvl char hiç kendim kasmadım full goldbotlar kastı.bazen itemli pt atıyorlar hem exp hem item geliyor ^^ 2 günde 3m topladım gelen itemlerle 😜

Ne günlerdi eskiden ishadelerin oradaki wizardlar exp paylaşımlı pt kabul edebiliyorlardı.Bi bot bulunca unique kesmiş gibi oluyorduk 😄
Bi gece aynı bölgedeki 3 botu ele geçirmiştim sabaha kadar 38 lvlden 47 lvla ulaştım 😄 Sonra burayada taşındılar artık pt alıyorlarmı
bilmem.
Bi gece aynı bölgedeki 3 botu ele geçirmiştim sabaha kadar 38 lvlden 47 lvla ulaştım 😄 Sonra burayada taşındılar artık pt alıyorlarmı
bilmem.
ohoo ben bunu 10 lvl'dan beri yapıyorum.şuan 46 lvl char hiç kendim kasmadım full goldbotlar kastı.bazen itemli pt atıyorlar hem exp hem item geliyor ^^ 2 günde 3m topladım gelen itemlerle :P
Ben hiç gold botların itemli pt attığını görmedim ama 🤔 😜
Ne günlerdi eskiden ishadelerin oradaki wizardlar exp paylaşımlı pt kabul edebiliyorlardı.Bi bot bulunca unique kesmiş gibi oluyorduk 😄
bilmem.
Bende 3 tane bot wiz almıştım hashadelerde taxi çekiyodum 1h/300k 😄 bazıları hala atıyor
Nina Ricci
⭐ 17y
dark eyed ghost'ların orda atıyorlar malazgirt'te.ishade'lerin orda da var ezberledim artık botların isimlerini.sbdc diye bir bot var hep pt başkanı o direk onun yanın gidiyorum alıyor hemen 😜

😄 uyanık kaç lw atladın orda
Nina Ricci
⭐ 17y
10 - 30 onglarda atladım.30-45 ishade , şuan dark eye ghostlardayım para kasıyorum ^^

10 - 30 onglarda atladım.30-45 ishade , şuan dark eye ghostlardayım para kasıyorum ^^
Para nasıl kasıyosun? ❓
Nina Ricci
⭐ 17y
itemli pt atıyorlar dolayısıyla çıkan itemler sırayla dağıtılıyor sanada birşeyler düşüyor işte.

itemli pt atıyorlar dolayısıyla çıkan itemler sırayla dağıtılıyor sanada birşeyler düşüyor işte.
Hemde kasılıyon ohhh 😎 , yatmıyomusun onların peşinde dolaşırken ❓
ilk çıktığı zamanlar advance ile bu botlarda taxi yaparken günde 9 m para toplardık herkez gıcık olmuştu auoaou som vardı elinde alan 1h/500 k taxi yapardı direk =)
Nina Ricci
⭐ 17y
full str blader char 5k hp var.peşlerinden koşmuyorum zaten belli yerlede kasıyorlar pt attıklarında olduğum yerde duruyorum sürekli kasılıyor char ^^

ilk çıktığı zamanlar advance ile bu botlarda taxi yaparken günde 9 m para toplardık herkez gıcık olmuştu auoaou som vardı elinde alan 1h/500 k taxi yapardı direk =)
Nerdeki botlarda yapardınız bu işi?
ishade yanlız şimdi aynı şey olurmu bilmem 2 sene önceydi bu söylediğim
full str blader char 5k hp var.peşlerinden koşmuyorum zaten belli yerlede kasıyorlar pt attıklarında olduğum yerde duruyorum sürekli kasılıyor char ^^
Günde kaç lw alıyon? 5K hp olduğuna göre 45-50 arası bişisindir herhalde ❓
ishade yanlız şimdi aynı şey olurmu bilmem 2 sene önceydi bu söylediğim
Olmuyo kardeş botlardan bazıları hala yolluyo davet ama ıshadeler artık summer7:
Nina Ricci
⭐ 17y
47 olmak üzere.

sw?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap