Icerige atla
Extraloob

Goldbotlar taxi çekiyo :D

· 34 Yanıt · 2.5K görüntüleme
34 Yanıt
S
SilentLord ⭐ 17y
bunuda mı görücektik 😄
X
Xylene OP ⭐ 16y
aynn :D:D
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
ohoo ben bunu 10 lvl'dan beri yapıyorum.şuan 46 lvl char hiç kendim kasmadım full goldbotlar kastı.bazen itemli pt atıyorlar hem exp hem item geliyor ^^ 2 günde 3m topladım gelen itemlerle 😜
B
Buura ⭐ 19y
Ne günlerdi eskiden ishadelerin oradaki wizardlar exp paylaşımlı pt kabul edebiliyorlardı.Bi bot bulunca unique kesmiş gibi oluyorduk 😄

Bi gece aynı bölgedeki 3 botu ele geçirmiştim sabaha kadar 38 lvlden 47 lvla ulaştım 😄 Sonra burayada taşındılar artık pt alıyorlarmı

bilmem.
X
Xylene OP ⭐ 16y
ohoo ben bunu 10 lvl'dan beri yapıyorum.şuan 46 lvl char hiç kendim kasmadım full goldbotlar kastı.bazen itemli pt atıyorlar hem exp hem item geliyor ^^ 2 günde 3m topladım gelen itemlerle :P

Ben hiç gold botların itemli pt attığını görmedim ama 🤔 😜

Ne günlerdi eskiden ishadelerin oradaki wizardlar exp paylaşımlı pt kabul edebiliyorlardı.Bi bot bulunca unique kesmiş gibi oluyorduk 😄

Bi gece aynı bölgedeki 3 botu ele geçirmiştim sabaha kadar 38 lvlden 47 lvla ulaştım 😄 Sonra burayada taşındılar artık pt alıyorlarmı

bilmem.

Bende 3 tane bot wiz almıştım hashadelerde taxi çekiyodum 1h/300k 😄 bazıları hala atıyor
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
dark eyed ghost'ların orda atıyorlar malazgirt'te.ishade'lerin orda da var ezberledim artık botların isimlerini.sbdc diye bir bot var hep pt başkanı o direk onun yanın gidiyorum alıyor hemen 😜
X
Xylene OP ⭐ 16y
😄 uyanık kaç lw atladın orda
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
10 - 30 onglarda atladım.30-45 ishade , şuan dark eye ghostlardayım para kasıyorum ^^
X
Xylene OP ⭐ 16y
10 - 30 onglarda atladım.30-45 ishade , şuan dark eye ghostlardayım para kasıyorum ^^

Para nasıl kasıyosun? ❓
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
itemli pt atıyorlar dolayısıyla çıkan itemler sırayla dağıtılıyor sanada birşeyler düşüyor işte.
X
Xylene OP ⭐ 16y
itemli pt atıyorlar dolayısıyla çıkan itemler sırayla dağıtılıyor sanada birşeyler düşüyor işte.

Hemde kasılıyon ohhh 😎 , yatmıyomusun onların peşinde dolaşırken ❓
A
Aesify ⭐ 18y
ilk çıktığı zamanlar advance ile bu botlarda taxi yaparken günde 9 m para toplardık herkez gıcık olmuştu auoaou som vardı elinde alan 1h/500 k taxi yapardı direk =)
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
full str blader char 5k hp var.peşlerinden koşmuyorum zaten belli yerlede kasıyorlar pt attıklarında olduğum yerde duruyorum sürekli kasılıyor char ^^
X
Xylene OP ⭐ 16y
ilk çıktığı zamanlar advance ile bu botlarda taxi yaparken günde 9 m para toplardık herkez gıcık olmuştu auoaou som vardı elinde alan 1h/500 k taxi yapardı direk =)

Nerdeki botlarda yapardınız bu işi?
A
Aesify ⭐ 18y

ishade yanlız şimdi aynı şey olurmu bilmem 2 sene önceydi bu söylediğim
X
Xylene OP ⭐ 16y
full str blader char 5k hp var.peşlerinden koşmuyorum zaten belli yerlede kasıyorlar pt attıklarında olduğum yerde duruyorum sürekli kasılıyor char ^^

Günde kaç lw alıyon? 5K hp olduğuna göre 45-50 arası bişisindir herhalde ❓
X
Xylene OP ⭐ 16y

ishade yanlız şimdi aynı şey olurmu bilmem 2 sene önceydi bu söylediğim

Olmuyo kardeş botlardan bazıları hala yolluyo davet ama ıshadeler artık summer7:
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
47 olmak üzere.
X
Xylene OP ⭐ 16y
sw?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: