Salı günü olan updateden sonra çarlara ne item ne gold hiç bişey düşmemeye başladı acaba herkeste mi böyle???
Weneglerde ezik çarlarımı kasıyorum
ptdeki çarların lvl leri
112-109-109-108-107-88-87
NEDEN BÖYLE OLUYOR ACABA ❓
Gold ve İtem Düşmeme?
· 12 Yanıt · 19K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
H
Hallelujah
⭐ 17y
112 level charin 102 lerde kasıyor anladığım kadarıyla.Yeni updateyle 8 level altı moblardan item düşmüyor.Buna bakılarak senin 112 level charın tüm mobları kesiyor.Doğal olarak item veya gold düşmüyordur.
Edit: Emin değilim 1-1.5 yıldır isro oynamıyorum.
N
NoBodysPerfect
⭐ 17y
112 level charin 102 lerde kasıyor anladığım kadarıyla.Yeni updateyle 8 level altı moblardan item düşmüyor.Buna bakılarak senin 112 level charın tüm mobları kesiyor.Doğal olarak item veya gold düşmüyordur.
Dedigine katılıyorum 👍
7 Lv Altı mobslardan item ve gold düşmüyor.
Bu salı geldi bu yenilik goldbotlara karsı yapıldı 😊
Bu salı geldi bu yenilik goldbotlara karsı yapıldı 😊
7 Lv Altı mobslardan item ve gold düşmüyor.
Bu salı geldi bu yenilik goldbotlara karsı yapıldı :)
bende diyorum serverlar neden boş 😆
PS: kötü oldu bu :S bende charlarımı kasıyorum diyorum neden para kasmıyor char :S
valla gold botu bilmem ama normal bir kişinin gold kasması konusunda sıkıntı olacak bu :S
Gold da mı düşmüyor gerçekten gold bot'lar için güzel olmuş makara:
15.11. salı dan itibaren gelicek update de moblardan item düşürme level sınırı 7 levelden 5 levele cekilecek.. bilginiz olsun
L
lovequepton
⭐ 16y
15.11. salı dan itibaren gelicek update de moblardan item düşürme level sınırı 7 levelden 5 levele cekilecek.. bilginiz olsun
vur deidk öldürdü onlar tek başına bir wizz zaten 4-5 lvl altında yatmadan kasabiliyor:D
peki kaç lwlde düşmeye başlıyacak ve kaç lwl kestikçe düşecek ?
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
Konu çok eski bir konudur. 7 Lv altı moblardan item düşmez şöyle yani sen 90 lv'sin 83 lv den aşşağı mob kesersen item veya gold düşmez.
Hello world
Bu mesaj MatthewMitchell rumuzlu uyeden alinti yapildi
nasıl bir hortlatmadır bu 🤣
Konu çok eski bir konudur. 7 Lv altı moblardan item düşmez şöyle yani sen 90 lv'sin 83 lv den aşşağı mob kesersen item veya gold düşmez.
nasıl bir hortlatmadır bu 🤣
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap