Icerige atla
Extraloob

Gold ve İtem Düşmeme?

· 12 Yanıt · 19K görüntüleme
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
Salı günü olan updateden sonra çarlara ne item ne gold hiç bişey düşmemeye başladı acaba herkeste mi böyle???

Weneglerde ezik çarlarımı kasıyorum
ptdeki çarların lvl leri
112-109-109-108-107-88-87

NEDEN BÖYLE OLUYOR ACABA ❓
12 Yanıt
H
Hallelujah ⭐ 17y
112 level charin 102 lerde kasıyor anladığım kadarıyla.Yeni updateyle 8 level altı moblardan item düşmüyor.Buna bakılarak senin 112 level charın tüm mobları kesiyor.Doğal olarak item veya gold düşmüyordur.

Edit: Emin değilim 1-1.5 yıldır isro oynamıyorum.
N
112 level charin 102 lerde kasıyor anladığım kadarıyla.Yeni updateyle 8 level altı moblardan item düşmüyor.Buna bakılarak senin 112 level charın tüm mobları kesiyor.Doğal olarak item veya gold düşmüyordur.

Edit: Emin değilim 1-1.5 yıldır isro oynamıyorum.

Dedigine katılıyorum 👍
O
Onitsuka ⭐ 17y
7 Lv Altı mobslardan item ve gold düşmüyor.

Bu salı geldi bu yenilik goldbotlara karsı yapıldı 😊
J
Jaysean ⭐ 18y
7 Lv Altı mobslardan item ve gold düşmüyor.

Bu salı geldi bu yenilik goldbotlara karsı yapıldı :)

bende diyorum serverlar neden boş 😆

PS: kötü oldu bu :S bende charlarımı kasıyorum diyorum neden para kasmıyor char :S
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
valla gold botu bilmem ama normal bir kişinin gold kasması konusunda sıkıntı olacak bu :S
R
Rochas ⭐ 16y
Gold da mı düşmüyor gerçekten gold bot'lar için güzel olmuş makara:
Y
YAVUZ16 ⭐ 19y
15.11. salı dan itibaren gelicek update de moblardan item düşürme level sınırı 7 levelden 5 levele cekilecek.. bilginiz olsun
L
15.11. salı dan itibaren gelicek update de moblardan item düşürme level sınırı 7 levelden 5 levele cekilecek.. bilginiz olsun

vur deidk öldürdü onlar tek başına bir wizz zaten 4-5 lvl altında yatmadan kasabiliyor:D
H
hamus ⭐ 12y
peki kaç lwlde düşmeye başlıyacak ve kaç lwl kestikçe düşecek ?
M
Konu çok eski bir konudur. 7 Lv altı moblardan item düşmez şöyle yani sen 90 lv'sin 83 lv den aşşağı mob kesersen item veya gold düşmez.
Hello world
P
pacaveli ⭐ 19y
Bu mesaj MatthewMitchell rumuzlu uyeden alinti yapildi
Konu çok eski bir konudur. 7 Lv altı moblardan item düşmez şöyle yani sen 90 lv'sin 83 lv den aşşağı mob kesersen item veya gold düşmez.

nasıl bir hortlatmadır bu 🤣

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: