Icerige atla
Extraloob

Gold & Joymax

· 13 Yanıt · 1.6K görüntüleme
L
Leader OP ⭐ 19y
Sizce gold satım olayını Joymax üstlenmeli mi?

Burada yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız,seviriniz.
13 Yanıt
M
Mojito ⭐ 18y
Bence hayır farklı bir yere verilmisin mesela BİZE:P
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

ahahah güzel iş, ama adamlar silk satıyorsa gold da satmaları lazım diyeceğimde legal değil işte.
M
Mojito ⭐ 18y

ahahah güzel iş, ama adamlar silk satıyorsa gold da satmaları lazım diyeceğimde legal değil işte.

Bence bi başvuru yapalım Nasıl olsa Türkiye'nin En büyük Silkroad Online Paylaşım Sitesiyiz. 😗
A
İllegal bir iişin satışını neden üstlensinler ki? 🙄
S
dolaylı oalrak zaten izin veriyolar satışlara 😄
oyunda neyin illegal kabul edildiğinide onlar belirlediğine göre
olabilir 😄
zaten joymaxın illegal dediği hemen hemen herşeyi yaptım hiçbişey olmadı 😄
A
Apt ⭐ 18y
Bence el altından zaten böyle oluyordur 😊 Gold satan siteleri biz goldbot larla kasıyor diye biliyoruz,o goldlari joymax in yada gm lerin vermediği ne malum 😊 Örnek olarak TPL sitesi 44 farklı oyunda gold satıyor,sadece WOW da aklımın almayacağı kadar server var,bu goldlari kasmak için kaç tane bilgisayar ve amele lazım bi fikriniz varmı 😊
A
Akaryakit ⭐ 17y
Öyle bişey olursa her türlü itemide satmak zorundalar böyle oluncada iyi kasan ve şansı iyi olan deyil parası çok olan oyunun kralları olur
I
ironEyE ⭐ 18y
Oyunda asıl amaç kervan çekmek değil mi?Kervan çekmeden kazanılan para zaten sronun felsefesine uymaz.Şu andada bazı siteler satıyor zaten ama bunu joymax 100m gold=50s ilk 500m =200 silk tarzında yaparsa tüm oyun biter benim gözümün önünde... 👍
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Oyunda asıl amaç kervan çekmek değil mi?Kervan çekmeden kazanılan para zaten sronun felsefesine uymaz.Şu andada bazı siteler satıyor zaten ama bunu joymax 100m gold=50s ilk 500m =200 silk tarzında yaparsa tüm oyun biter benim gözümün önünde... 👍

👍
M
Misproject ⭐ 19y
Üstlenmeli.
J
bence legal olmayan birşeyi üstlenmelerini beklemiyorum eğer geçersede tek bir yerden alım olucak bu şekilde bence daha iyi. 😄
A
Apt ⭐ 18y
gold satımına illegal diyenler,sizce Silk çokmu legal :)) Silk ile goldun arasındaki farkı söylermisiniz?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: