Sizce gold satım olayını Joymax üstlenmeli mi?
Burada yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız,seviriniz.
Gold & Joymax
· 13 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Bence hayır farklı bir yere verilmisin mesela BİZE:P
ahahah güzel iş, ama adamlar silk satıyorsa gold da satmaları lazım diyeceğimde legal değil işte.
ahahah güzel iş, ama adamlar silk satıyorsa gold da satmaları lazım diyeceğimde legal değil işte.
Bence bi başvuru yapalım Nasıl olsa Türkiye'nin En büyük Silkroad Online Paylaşım Sitesiyiz. 😗
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
İllegal bir iişin satışını neden üstlensinler ki? 🙄
S
skyline1523
⭐ 19y
dolaylı oalrak zaten izin veriyolar satışlara 😄
oyunda neyin illegal kabul edildiğinide onlar belirlediğine göre
olabilir 😄
zaten joymaxın illegal dediği hemen hemen herşeyi yaptım hiçbişey olmadı 😄
oyunda neyin illegal kabul edildiğinide onlar belirlediğine göre
olabilir 😄
zaten joymaxın illegal dediği hemen hemen herşeyi yaptım hiçbişey olmadı 😄
Bence el altından zaten böyle oluyordur 😊 Gold satan siteleri biz goldbot larla kasıyor diye biliyoruz,o goldlari joymax in yada gm lerin vermediği ne malum 😊 Örnek olarak TPL sitesi 44 farklı oyunda gold satıyor,sadece WOW da aklımın almayacağı kadar server var,bu goldlari kasmak için kaç tane bilgisayar ve amele lazım bi fikriniz varmı 😊
Öyle bişey olursa her türlü itemide satmak zorundalar böyle oluncada iyi kasan ve şansı iyi olan deyil parası çok olan oyunun kralları olur
Oyunda asıl amaç kervan çekmek değil mi?Kervan çekmeden kazanılan para zaten sronun felsefesine uymaz.Şu andada bazı siteler satıyor zaten ama bunu joymax 100m gold=50s ilk 500m =200 silk tarzında yaparsa tüm oyun biter benim gözümün önünde... 👍
Oyunda asıl amaç kervan çekmek değil mi?Kervan çekmeden kazanılan para zaten sronun felsefesine uymaz.Şu andada bazı siteler satıyor zaten ama bunu joymax 100m gold=50s ilk 500m =200 silk tarzında yaparsa tüm oyun biter benim gözümün önünde... 👍
👍
M
Misproject
⭐ 19y
Üstlenmeli.
J
joLLy jaRin
⭐ 17y
bence legal olmayan birşeyi üstlenmelerini beklemiyorum eğer geçersede tek bir yerden alım olucak bu şekilde bence daha iyi. 😄
gold satımına illegal diyenler,sizce Silk çokmu legal :)) Silk ile goldun arasındaki farkı söylermisiniz?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap