#Satıldı
Gold III #Satıldı
· 16 Replies · 2.5K views 0 reading
16 Replies
nickin videoda gözüküyor kabak gibi hacım düzelt (20.saniye).

Bu mesaj Minotoche rumuzlu uyeden alinti yapildi
Nicke bakmak içinmi izledin nerde nasıl yakalasam diye 😊 Yollasınlar napim çokta ...
Nicke bakmak içinmi izledin nerde nasıl yakalasam diye 😊 Yollasınlar napim çokta ...
Bu mesaj Minotoche rumuzlu uyeden alinti yapildi
nick görününce ne oluyor?
nick görününce ne oluyor?

Oyunda hesap alım satımı yasak satan kişi içinde sakıncalı bu durum ayrıca @dorukhero arkadaş senin hatanı görüp iyi niyetle söylüyor bunu anlamak için çokta zorlanacağını sanmıyorum ?
Bu mesaj dorukhero rumuzlu uyeden alinti yapildi
2 ayrı yerdeki ismini bulandırmana rağmen yollasınlar napayım demen de manidar.
Bu mesaj Minotoche rumuzlu uyeden alinti yapildinickin videoda gözüküyor kabak gibi hacım düzelt (20.saniye).
Bu mesaj Minotoche rumuzlu uyeden alinti yapildinickin videoda gözüküyor kabak gibi hacım düzelt (20.saniye).
çok heyecanlıydı ismini bulmak 🍿 😜

Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Oyunu bırakmışım birde bulandırmayla uğraştıma bence bu kadar uğraştığıma şükretmeliyim.
#Arkadaşa bir şey demedim ss çekip yollayanlara demiştim üstüne alınmışsın.
Bu mesaj dorukhero rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Minotoche rumuzlu uyeden alinti yapildinickin videoda gözüküyor kabak gibi hacım düzelt (20.saniye).
Oyunu bırakmışım birde bulandırmayla uğraştıma bence bu kadar uğraştığıma şükretmeliyim.
#Arkadaşa bir şey demedim ss çekip yollayanlara demiştim üstüne alınmışsın.
Cok uygun hayırlı satışlar
kendin için düşünme satacağın kişinin oyun sağlığı için de o nicki kaldırmalısın hayırlı satışlar kartaş
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kardeşim o zaman bi el atta bulanma yap uğraşamam şimdi iş güç arasında akıl veriyosunda
kendin için düşünme satacağın kişinin oyun sağlığı için de o nicki kaldırmalısın hayırlı satışlar kartaş
Kardeşim o zaman bi el atta bulanma yap uğraşamam şimdi iş güç arasında akıl veriyosunda
Ne tipler var ya. 😆
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Beğendiremedik mi efendim 😊
# Satış yapıldıktan sonra tüm konular videolar silinecek.
Ne tipler var ya. 😆
Beğendiremedik mi efendim 😊
# Satış yapıldıktan sonra tüm konular videolar silinecek.
#Resimleri yükledim videoyu sildim bulan her türlü bulurda erken alın konuyu sileyim
#satış devam etmektedir
Satıldı. #Kilit
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
Eu West Satılık Gold 1 Account[ Satıldı ] WTS 101-103 GOLD PT HEMERA SW SİMDE VE AYRICA 90-91 GOLD PT SETLİ HEPSİ GOLD PTLERİN... WTS GOLD SİLK SİLK İTEMS GOLD VE GOLD PARTİ ALIM SATIM Silkroad Gold+Gold parti Karekter Ve Jop items Jop Set Alım satım (__TH0R__) Silkroad Online WTS GOLD- GOLD PARTY HER TÜRLÜ HESAP JOB SET JOB BLUE HERTÜRLÜ MALZEME YAPILIR TÜM SERVERLERDA.