Icerige atla
Extraloob

Gold Botları Olan Varmı ?

· 20 Yanıt · 1.4K görüntüleme
T
Turk__ OP ⭐ 17y
Esenlikler
Beyler son zamanlarda tpl ye ait olmayan özel goldbotlar olduğunu görüyorum.
Bunlar 5 Wiz + 1 Cleric + 1 Bard ve aynı pt de kasıyorlar.Onları izleyince bile godlbot açasım geliyor. Sitemizde sorayım dedim acaba goldbotları olan varmı ve varsa resim koyabilirler mi ? ?
20 Yanıt
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Biz Goldbotlara Sövüyoz Sen GoldBot Acalım Diyon 😄
T
Turk__ OP ⭐ 17y
Birader gerçekten özel goldbotları gördükçe benimde açasım geliyor 😆 Ama eminim sitede bir kaç kişide kesin vardır.
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Ama Party Şeklinde Kestilermi Ahenk İçinde Keserler ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
siteden kimse goldbot yapamaz neden derseniz char'a premium alması lazım...
B
By_DaDaS ⭐ 17y
siteden kimse goldbot yapamaz neden derseniz char'a premium alması lazım...

Goldbotları İbot'La yapabilirler clientless girdirdinmi süper oluyor istedigin kadar ac clientless daldır oluyor hatta chardan paraları alırken bile girmene gerek yok bot menüsünden parayı aktarabiliyorsun.
T
Turk__ OP ⭐ 17y
Oyuna girebilsem size bunların örneklerini veririm. Fakat adamlar onglarda istedikleri yerden istedikleri çarları kovuyorlar 😆 Adamın biri ile biraz küfürleştik sonra biyemek yiyeyim dedim baktım bulunduğum tepede 7 8 tane godlbot dediğim buildlerde 2 gün orada kasamadım 😆
Q
Quattro ⭐ 19y
Gold bot kurmak kolay evet sbotla biraz zor ama isro bot un clentless ile daha kolay pt lerde 2 wiz 2 bard 1 cleric olduğunda pt kasıla biliyor sbot kullanaksan charalara arada bir girmen gerek buyuzden extraloob dediği gibi pre lazım hepsine.
T
Turk__ OP ⭐ 17y
Anladım fakat arkadaşlar ibot tam goldbot için kullanılabilir diyor
B
By_DaDaS ⭐ 17y
İbotta 7-8 tane hesabı clientsiz denetebilirsin sbotta client acmadan denetemezsin buda makinanına anasını aglatır.
J
Josephine ⭐ 17y
Ben oyunu oynarken 7 tane gold botum vardı hepsi 42 lvl.
Kokoruda baya gold kasmıştım.😆
T
Turk__ OP ⭐ 17y
Aha birisi çıktı 😆
Josephine Birader hangi bot ile kastırıyordun ?
Günde Ne kadar gold yapıyorlardı ?
Birazda bu olayın nasıl olduğunu anlatırsan sevinirim.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
8 tane charı aynı server'a pre olmadan nasıl sokacaksınız ki ?
P
Prada ⭐ 19y
Çok buyuk zaman kaybı olur gündüz imkansız gibi gece belki o da hepsi giresiye sabah olur. Dua et sonra düşmesin diye... Boş iş gibi geldi bana
T
TheCombo ⭐ 19y
BENIM
T
TheCombo ⭐ 19y
BENIM 8 tane vardı sbotla her ayarı yapıp uzerıne 5m atıyordum gece 5 de sok gırıyor yada salıları 3 gun sonra banka doluyordu ıtemlerı satıyordu soslar bankaya banka 3 sosla 5 banka kadarda elixsir 30 m kadar da para allah berket versın xD
T
TheCombo ⭐ 19y
soylemeyi unuttum 15 lwken 15m kasıyordu 33 lw e geldıler 30 kasıyorlar vaktım olsa 60 yapıp ff yapıp gece gunduz kastıracaktım arkadaşın vardı 100m e yakın para bayada sos cıkartıyorlardı
J
Josephine ⭐ 17y
Aha birisi çıktı 😆
Josephine Birader hangi bot ile kastırıyordun ?
Günde Ne kadar gold yapıyorlardı ?
Birazda bu olayın nasıl olduğunu anlatırsan sevinirim.

Sbot ile kasıyordun denemeye bi başlıyodu zaten gece muhtemelen 2 3 saate giriyodu.
Her biri günde ortalama 4-5m kasıyordu.
E
eğer para kasmak istiyosanız kesinlikle sbot BENCE!! ama en ucuz preden almanız lazım oda biraz masraflı ben 2tane 60lık wiz/bard 1 tanede wizz cleric vardı aynen 3 tane silver pre aldım kastırdım ama aldığıma pişman oldum 😊 1ay içerisinde günlük 12-14 saat kasımından 1ayda 200m kastı 😜
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Pre Almak Gerekiyorsa Pre'yi Niye Alıpta Zahmet Edicen Gidicen Premium'a Vericegini Parayla, Para Cekersin Daha Hesaplı + Streste Yapmassın .

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: