Icerige atla
Extraloob

God Bless America (Bu film izlenir)

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Z
Zippy OP ⭐ 15y
14 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Sonunda nereye gidecek anlam veremedim
Temet Nosce
5 kez tekrar ettim. Filmin konusu hakkında bir fikre sahip olamadım.
F
favretto ⭐ 16y
anlamıcak bişey yok
Amerika'yı pisliklerden temizliyorlar işte My supersweet sixteen tarzı programlara katılan şimarık kızları öldürüyolar falan justin bieber tarzı veletleri indiriyolar aslında konusu hoşuma gitti.
R
RoqA ⭐ 17y
bu ne la herkesi öldürüyolar 😄
F
favretto ⭐ 16y
2. kez izledim anladığım kadarıyla eleman beyin tümörü geçiriyor kimseside yok ve intihar edicekken kendinden daha çok ölmeyi hakeden insanların olduğunu farkediyor. Tam tetiği çekicekken televizyonda şimarık bir kız olan Chloe'nin annesiyle babası ona escalade marka araba değilde başka araba aldığı için ana avrat gittiğini görüyor (anladığım kadarıyla). O günden sonra şimarıkları , kız arkadaşına hava atmak için başkalarını rencide eden fırlamaları , çift kişilik park yerine tek araba park eden öküzleri teker teker indiren bir süper kahraman oluyor. gerçekten güzel bir film 😊
Z
Zippy OP ⭐ 15y
2. kez izledim anladığım kadarıyla eleman beyin tümörü geçiriyor kimseside yok ve intihar edicekken kendinden daha çok ölmeyi hakeden insanların olduğunu farkediyor. Tam tetiği çekicekken televizyonda şimarık bir kız olan Chloe'nin annesiyle babası ona escalade marka araba değilde başka araba aldığı için ana avrat gittiğini görüyor (anladığım kadarıyla). O günden sonra şimarıkları , kız arkadaşına hava atmak için başkalarını rencide eden fırlamaları , çift kişilik park yerine tek araba park eden öküzleri teker teker indiren bir süper kahraman oluyor. gerçekten güzel bir film :)

+1
İzlenilesi bir film.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Gerçekten güzelmiş ilk boş anımda izleyecem 🍿
A
Adith ⭐ 18y
Vohooooo izleyeceğim..
F
favretto ⭐ 16y
izlemiş bulunmaktayım.
amerikanın halkının gelmiş olduğu noktayı çok iyi anlatıyor izlemenizi tavsiye ederim.
bu arada chuck'ta duyduğum ve çok hoşuma giden BRMC'nin Beat the Devils Tattoo adlı şarkıyla karşılaştım gerçekten iyiydi...
F
frityus ⭐ 17y
Çok iyi
lemonade
lemonade ⭐ 17y
İzledim gayet güzeldi 😄
R
RoqA ⭐ 17y
bu akşam izlemeyi düşünüyom
The47
The47 ⭐ 18y
izledim ama sonu tahmin edilebilir bir filmdi. 10 üzerinden 7.5