Icerige atla
Extraloob

GNGWC ne demek arkadslar yardım!!

· 12 Yanıt · 7.2K görüntüleme
[
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
12 Yanıt
N
Nervous_ ⭐ 19y
bı turnuwaydı ama sımdı cıkaramadım wala Mr. Green
[
Very Happy saol
ama bana daha cok bılgı lazım
bu turnuvaysa ne turnuvası
bu turnuvaya nasıl katılınır ?
N
Nervous_ ⭐ 19y
katılamassın bıttı bu senın verdıgın resımdekıler sonuclar 1 cılere sos sun som gıbı seyler verılecektı galıba amacı belırlı bı sure ıcerısınde car kasacan rakıplerınle kapısacan kazanacan vs vs vs. salaya sen bu aturnuva ıcın taa korelere mı gıdfecenn
E
ebri ⭐ 19y

katılamassın bıttı bu senın verdıgın resımdekıler sonuclar 1 cılere sos sun som gıbı seyler verılecektı galıba amacı belırlı bı sure ıcerısınde car kasacan rakıplerınle kapısacan kazanacan vs vs vs. salaya sen bu aturnuva ıcın taa korelere mı gıdfecenn

koreleremi gtcek ne alakası war arkadasım nie sallıosun :S
o resmi cektigin sayfanın asagısında dowload gngwc client yazıo! o clientten girince yarısmaya girmiş oluosun!
char kasma yok cnku orada mob yok!
pvp yapıosun hatta asagıda okursan 1 on 1 falan die dwam edio!
oyle kazandkca finale dgru gidiosun!
B
Braunx ⭐ 19y
bu bi turnuva benım bildigim kadariyla pwp turnuwasi silahlari nerdne aldiklarini bilmiyorum ama statlar ve sp leri kendin veriyosun ve belirli ülkelerden katilabiliyosun mesela almanya ingiltere belcika fln sitede bi yerlerde gormustum okumustum ordan aklimda kaldi
E
ebri ⭐ 19y
ve unutmadan! kendi charınla girip pvp yapmıorsun!
ssdede war 81lvl char weriorlar statlarını weriosun spleri hazır istedigin skilleri acıosun gold war npcden alıosun itemleri! sonra işe koyuluyosun Wink
E
ebri ⭐ 19y

bu bi turnuva benım bildigim kadariyla pwp turnuwasi silahlari nerdne aldiklarini bilmiyorum ama statlar ve sp leri kendin veriyosun ve belirli ülkelerden katilabiliyosun mesela almanya ingiltere belcika fln sitede bi yerlerde gormustum okumustum ordan aklimda kaldi

dunya sampiyonası bu 😊 bunda ulke sınırlaması yok suan isteyen katılabilir! cunku client dagıtılmıs! download dio Very Happy
pcim saglam olsaydı katılırdım pvp ortasında atar die tırsıom ki saglam olsaydı gngwc yi yiyim kendi charım 80 olurdu Confused Very Happy
S
SweetBoy ⭐ 19y
neyi sıralıyolar Question
N
Nebula ⭐ 19y
NE zamanlar düzenleniyor bu bilen varmı.Periyodik bi zaman aralığı var mı ?
S
Stephanos ⭐ 19y
_HoRHoR"]

Game And Game World Championship

Almanya Kore Ve Amerikada var bu bi Turnuva Deil Joymax gibi bi kurlum Exclamation extraokk
[
sagolun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: