Icerige atla
Extraloob

GNGWC Dünya 2 cisi kardeşim TrowZeeN Mustafadan Resimler

· 64 Yanıt · 12K görüntüleme
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
BUDA beklenen Adam GM Tarky
- Resim Silinmiş.

[GM]Knopio Mustafa Ve Burak

İşte Bu Burak Ve mustafayı koreye götüren ucak - Resim Silinmiş.

Kaldıkları Otelin yandan göürünümü
- Resim Silinmiş.

Otelin Giriş Kapısı

- Resim Silinmiş.

Buda Daha Önce KO da GM başkanlıgını yapan bir kişi

- Resim Silinmiş.

Buda Pacifik Serverinden Brue Pacifikte oanalar bilir

- Resim Silinmiş.

Sagdakiler Alman Ekibi en soldaki türk tercuman

- Resim Silinmiş.

Buda Mustafa Kardeşimin Bana Hediyesi

- Resim Silinmiş.

Buda işte 2 cilik ödülü 3000$

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Joymax Genel Müdüründen Mustafa ve Burak Dolarları alırken

- Resim Silinmiş.

Buda GM Tarkynin Görünmez Charı Mustafa Charın Başına Gecip 1 kaç dakika charı kontrrol Ettiğini Söyledi Cs deki gibi Konsol İdndiriyormuş adam komutlar için

- Resim Silinmiş.

Buda Benden Msutafa Kardeşime Global Desteği

- Resim Silinmiş.

Mustafa Ve Burak Hava limanında

Kaldıkları 6 Yıldızlı Otelden Görünüm

Takımların Listesi En Zorlu Takımdayız

Ve SOn Olarak Joymax :Genel Müdürü İle Hatıra Fototgrafı

64 Yanıt
M
Metamorph ⭐ 19y
vayy be helal olsun gerçekten resimlere baktıkça türk olmanın gururunu yaşadım tekrardan çok çok tebrikler
B
Buzzz ⭐ 18y
Burak Benim Hemşerim 😊
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
kardeşim Mustafaya Tekrar Hayatında Başarılar Dilerim Seneye 1ciyiz inşallah
B
Buzzz ⭐ 18y
Video Var Mı ?
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
wideolar bayrama gelecek mustafa istanbulda okudugu için şu dersden başını kaldıramıyor bayramda herşey burda inş daha ne resimler var ne resimler
M
Tebrikler bizlerden birinin şampiyon olması ayrıca çok mutlu etti beni. Gaiadan arkadaşomız galiba bende gaidan MakaraTukara
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
bende IceShot Cappadoci Guildinden Kardeşim
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oy oyyy harika fotolar çok teşekkürler Mustafa gayet deli performans gösterdin 1.nci olan kişi veya takım hangi build di sen S/S mi yaptın gene ?

koreden hatun fotoları yok muydu ?

organizasyon artıları eksileri nedir kaç saat uçtunuz uuuuu bir sürü soru var soracak Mustafa yok neyse tebrikler başarılarının sürekliliğini dilerim.
H
tebrikler cidden büyük bi başarı ..
S
shneZee ⭐ 18y
Gm'in Charı cok cici 😄
C
Cappadocia ⭐ 18y
KhulteghinKhan = Gaia serverinden IceShot ( musa ) arkadaşım ben hakan Gaiadan CappadociA ve şampiyonumuz TrowZeeN ( mustafa renkçi) 2003 2004 te şöyle diyorduk sro için böyle yarışma yapılsa türkiyede katılsak nasıl olur felan eh sonuncuda olsak görürdük felan diye sohbetler ediyorduk bu gün ise ilk önce türkiye şampiyonu sonra dünya ikinciliği KAPADOKYA lılar olarak çok mutluyuz ki hem çok yakın arkadaşımız hemde aynı sever aynı guild TÜRKİYEye bir başarı online oyundalında arkadaşımız sayensinde gelmesi insanı daha çok gurulandırıyor hepinize arkadaşım adına teşekkür ederim bende teşekkür ediyorum yorumlarınız için sene DÜNYA birincisi olamicak sanırım arkadaşımız giderse kore ye aşkı için şavaşacak 😊 ❤️ 🍺 👋
T
Tengrİ ⭐ 19y
İnanılmaz ssler çok kıskandım hemde çok sevindim çok tebrik ediyorum trowzeeni:))
D
D_Arc ⭐ 18y
tebrikler o etkinliğin içinde bulunmak bile ayrı bir duygu olmalı gerçekten çok güzel tebrikler Trowzeen
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
daha seneye beraber dagıtacagız inş
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
yürü be hakan mustafa okusun bunlarıda bak
T
TR_Kaos ⭐ 18y
Mustafacım Tebrik Ederim Seni İstanbulda Buluşuruz bir Ara teldende Ulaşacagım sana şu aralar aşırı yogundum neyse süper bi başarıya imza atmışsın canı gönülden tebrikler. NoyanHan (Ahmet)
C
Cappadocia ⭐ 18y
oo bizim uşak fethedecek extraloob u :D:D kaleye saldırır gibi saldırıyoz
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zuahahaha çok sevdim bu capadocia eşrafını hep böyle neşeli ve güzel olmanız dileğiyle, trowzeen neler yaptın şu asyalılarla gece alemlerinde onların fotoları lazım bana asıl 😜
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
zuahahaha çok sevdim bu capadocia eşrafını hep böyle neşeli ve güzel olmanız dileğiyle, trowzeen neler yaptın şu asyalılarla gece alemlerinde onların fotoları lazım bana asıl :P

mustafa nevşehire döner dönmez dehşet fotolar burda

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: