Icerige atla
Extraloob

GNGWC 2010 İÇİN EXTRALOOB.COM LOGOLU TSHIRT ÜCRETSİZ

· 109 Replies · 8.1K views · Page 6 / 6
Replies
G
Guernica ⭐ 18y
çok sert konuşmuşsun bro içeriği dikkatli okumadın galiba okudum ben başlığı 🍺
eskiler bilir
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Hayır orda demek istediğini de anlamamışsınız ki, t-shirt ler kaliteli olacak. Pahalıya patlayacak bu yüzden katılanlara verilecek demiş. Ha katılmayıpta almak isteyen olursa diye de eklemiş. 🍺
EXL | SRO | İŞKOLİK
G
Guernica ⭐ 18y
hmm anladım şimdi
eskiler bilir
B
Ben de ⭐ 17y
Hayır orda demek istediğini de anlamamışsınız ki, t-shirt ler kaliteli olacak. Pahalıya patlayacak bu yüzden katılanlara verilecek demiş. Ha katılmayıpta almak isteyen olursa diye de eklemiş. 🍺

tamam işte bende katılmayıp alabilecek biriyim.
ha pahalıya patlar derken ne kadar bi fiyattan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama pahalıysa gerçekten alamam 😁
B
Waooww mükemmel bir fikir brotha 😊 biz 1sene ara verdik sroya paslandık.Eğer eski oyunculuğum olsaydı bende katılmak ve exl tişörtünü giymek,o atmosferi yaşamak isterdim 💃
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

ha pahalıya patlar derken ne kadar bi fiyattan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama pahalıysa gerçekten alamam 😁

Zara'dan tshirt alacağım üzerine de baskı yaptıracağım muhtemelen 40-50 arası tutacak ☕
B
Ben de ⭐ 17y

Zara'dan tshirt alacağım üzerine de baskı yaptıracağım muhtemelen 40-50 arası tutacak ☕

Eğer baskı ve tshirt hoşuma gider ise %100 alırım ben 👍
M
ben katılım için başvurdum gel morq yarış derlerse GİYERİM... (:

başvurun onaylanınca haber ver bize de göster hemen listeye ekleyeyim elemelere gitmeden tshrit'ünü adresine göndereceğiz proje ok'lenirse.

ok yanıt gelirse haber veririm
F
frityus ⭐ 17y
Orada olucağm. 😎

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: