çok sert konuşmuşsun bro içeriği dikkatli okumadın galiba okudum ben başlığı 🍺
eskiler bilir
Hayır orda demek istediğini de anlamamışsınız ki, t-shirt ler kaliteli olacak. Pahalıya patlayacak bu yüzden katılanlara verilecek demiş. Ha katılmayıpta almak isteyen olursa diye de eklemiş. 🍺
Hayır orda demek istediğini de anlamamışsınız ki, t-shirt ler kaliteli olacak. Pahalıya patlayacak bu yüzden katılanlara verilecek demiş. Ha katılmayıpta almak isteyen olursa diye de eklemiş. 🍺
tamam işte bende katılmayıp alabilecek biriyim.
ha pahalıya patlar derken ne kadar bi fiyattan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama pahalıysa gerçekten alamam 😁
tamam işte bende katılmayıp alabilecek biriyim.
ha pahalıya patlar derken ne kadar bi fiyattan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama pahalıysa gerçekten alamam 😁
Zara'dan tshirt alacağım üzerine de baskı yaptıracağım muhtemelen 40-50 arası tutacak ☕
ben katılım için başvurdum gel morq yarış derlerse GİYERİM... (:
başvurun onaylanınca haber ver bize de göster hemen listeye ekleyeyim elemelere gitmeden tshrit'ünü adresine göndereceğiz proje ok'lenirse.
Log in to write a reply.
Log In