ne giycem o tshırt'ü rezilmi ediyim kendimi daral:
GNGWC 2010 İÇİN EXTRALOOB.COM LOGOLU TSHIRT ÜCRETSİZ
· 109 Replies · 8.1K views 0 reading · Page 3 / 6
Replies
giyerim ama tek tshirtse sonuna kadar giymem kokar o yaw 😄 adamları turnuva başlamadan k.o yapmak istemeyiz :D
adidas'tan alabilirim tshirt'leri climaprof özellikli tshirt'leri var ve terletmiyor 😎
Nina Ricci
⭐ 17y
extraloob.com rezil bir site mi ?

extraloob.com rezil bir site mi ?
sakın banlama kuzum gokoss'un tarzı böyle bizi sevmez ama arada gelir gider laf saplar ben alıştım sende alış bırak özgürce yazsın küfür etmediği sürece no problem ben ısındım o o tospaya 😈 😆
love gokos ❤️
giyerim ama tek tshirtse sonuna kadar giymem kokar o yaw 😄 adamları turnuva başlamadan k.o yapmak istemeyiz :D
adidas'tan alabilirim tshirt'leri climaprof özellikli tshirt'leri var ve terletmiyor 8)
exlda çareler tükenmez 🙏
bir daha benzer post atarsan sol üst köşede ismini göremeyeceksin.
zuhaaa tehdite bak çokda umrumuzda ☕ 🕵️
zuhaaa tehdite bak çokda umrumuzda ☕ 🕵️
adidas'tan alabilirim tshirt'leri climaprof özellikli tshirt'leri var ve terletmiyor 8)
exlda çareler tükenmez 🙏
tshirt gerçekten çok kaliteli olacak ve alan kişi her zaman giyecek bu bağlamda umarım katılımcı ve talipli sayısı 3-5 kişi olur fazla olmasın 😈
Umrunda değilse neden http://www.extraloob.com da vakit geçiriyosun soru:
istanbulda olsam katilicam joymax ayrimcilik yapiyor turkiyede sadece istanbul yok bunu report olarak yolliycam yollamazsam ne olayim izmir olsaydi katilip almistim tisortu orda hava yapiyo olcaktim :!!&%&! daral: summer2: summer7:
S
Streetwise
⭐ 19y
Tshirtlerimiz basılmıştır.

Spoiler
şaka tabiki de. ban geliyor kesin ahahah :d
Nina Ricci
⭐ 17y
Umrunda değilse neden http://www.extraloob.com da vakit geçiriyosun soru:
6 saatliğine vakit geçiremeyecek 😁

I
IronyOfFate
⭐ 17y
Katılmıyorum ama katılsaydımda giymezdim büyük ihtimalle.
Tshirtlerimiz basılmıştır.Spoiler
gittin bir de uğraştın mı bu espri için bebem ahahaha canımsın tshio rulezzzzzzzzzzz 😜
Benim t-shirt 'ümde Toxicated 'ta yazabilir mi ? 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
yazdırırız beraberce bro ^^
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Katılsaydım giyebilirdim ayrı bir hava katar ayrıca güzel reklam olur :):)
Benim t-shirt 'ümde Toxicated 'ta yazabilir mi ? :P
yazdırırız beraberce bro ^^
Owww shittt Sertaç abi felaket havanız olacak 😎
Special thx to Flexi S
Streetwise
⭐ 19y
Tshirtlerimiz basılmıştır.Spoiler
gittin bir de uğraştın mı bu espri için bebem ahahaha canımsın tshio rulezzzzzzzzzzz :P
kendi tshirt kendin dizayn edebiliyorsun hacım. sonra dizayn ettiğin tshirt, sepete ekleyip siparişini veriyorsun yolluyorlar. 2 dk mı almadı siteden hallettim :p
yarışmaya karılmak isterim ama imkanlar el vermiyor katılsam kesinlikle giyerdim 😜
katılamadıgım için giyemiyecegim katılanlara BAşarılar 🍺
+1
Log in to write a reply.
Log In