M Minotoche ⭐ 17y 16 yil once #41 Turnuva Başladığında Herkez Aynı level olucak TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avenger ⭐ 18y 16 yil once #42 Giresem 1. olurumda 1yaşdan giremiyorum 😜 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J joLLy jaRin ⭐ 17y 16 yil once #43 Denemek' te yarar var. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I infusserabLe ⭐ 18y 16 yil once #44 hadi bakalım inşallah aramızdan biri bizi temsil eder 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Weird Thoughts ⭐ 17y 16 yil once #45 İşimiz gücümüz olmasa girerdim valla. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R rephles ⭐ 18y 16 yil once #46 bence bos iş bunlar.. Yasım tutuyor ama girmem geregi yok bana... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil