Icerige atla
Extraloob

GNGWC 2009 - Kayıtlar açıldı.

· 46 Yanıt · 5.8K görüntüleme
T
TR_isyanci OP ⭐ 18y

GNGWC 2009 - durnuva.com

haber anasayfamızda duyurulmuştur ; http://www.extraloob.com/v6

Turnuvaya 17 Yaş ve üstü katılabilecek.

Yarışmanın ilk etabı gamesultan gözetiminde her serverda playerlar eşleştirilerek yapılacaktır. Lv grupları şu şekilde eşleştirilecek;
41-52, 53-64, 65-76, 77-88 ve 89-100

Silkroad Online’da 40 level üzeri bir karakter sahibi olan ve bu şartlara uyan her oyuncu, 15,00 TL’lik katılım ücretini ödeyerek turnuvaya katılabilecek.

Ayrıntılı Bilgi

Saygılarımızla;

46 Yanıt
S
SroKopat ⭐ 18y
şu yaş sınırı amma problem ya açıklık getirmediler,bi yerde 16'dan gün almış diyor bi yerden 17 yaşından gün almış vs geveliyor ne yapacağımı anlamadım.
B
Black Rain ⭐ 19y
/ Düzenlendi- Global Yapıldı.
R
RaFFiNe-2 ⭐ 17y
GameSultan 'da Da 16 Diyor Ondan Sorun Yok, Burdaki Düzenlenirse Sevinirim .. Ben Katılıyorum 😜
B
Black Rain ⭐ 19y
16 yaşını doldurmuş - 17 sinden gün almış.
S
SroKopat ⭐ 18y
16 yaşını doldurmuş - 17 sinden gün almış.

açıkçası hiç kimseye inanamam,durnuva.com bi yerde 16'dan gün almış bi yerde 17'den gün almış diyor:S
I
Srokopat Bu forumun Asistanına inanmıyorsan burda işin ne?
B
BaSoryong ⭐ 18y
ahh bir yaş tutsa 😊
T
Torquel ⭐ 19y
İşimiz gücümüz olmasa girerdim valla.
K
Kobe ⭐ 19y
hayırlı olsun
G
hadi bakalım inşallah aramızdan biri bizi temsil eder 😉
S
ben katılıyorum
T
Turk__ ⭐ 17y
Ne aptal insanlar varyav adam düşünür 100 lwl adam kendini 80 e düşürse nasıl pwp yapar bir düşünür insan 😄 Türkiyede yaşıyoruz yapan elbet olucaktır.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Katilacaklara basarilar.. ^^
C
chipshajen ⭐ 17y
bunlar hediye olarak ne vericek ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
uuuu projeye bayıldım tam bir ticari zeka ürünü, turnuva için yeni bir site + turnuvaya katılım ücreti 15 TL ve pvp olarak lvl aralığı harika bir işlem gerçekten başarılar diliyorum lakin şu 2 eksiği görememişler 100den düşmüş charları ne yapacaklar ve 89 lvl ile 100 lvl kapışabilir mi yahu herkes kendi lvl'ında oynamalı ve en önemlisi bu pvp'lerin hakemleri kim olacak ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

GNGWC 2009 - durnuva.com

haber anasayfamızda duyurulmuştur ; http://www.extraloob.com/v6

Turnuvaya 17 Yaş ve üstü katılabilecek.

Yarışmanın ilk etabı gamesultan gözetiminde her serverda playerlar eşleştirilerek yapılacaktır. Lv grupları şu şekilde eşleştirilecek;
41-52, 53-64, 65-76, 77-88 ve 89-100

Silkroad Online’da 40 level üzeri bir karakter sahibi olan ve bu şartlara uyan her oyuncu, 15,00 TL’lik katılım ücretini ödeyerek turnuvaya katılabilecek.

Ayrıntılı Bilgi

Saygılarımızla;

/ Güncel
L
uuuu projeye bayıldım tam bir ticari zeka ürünü, turnuva için yeni bir site + turnuvaya katılım ücreti 15 TL ve pvp olarak lvl aralığı harika bir işlem gerçekten başarılar diliyorum lakin şu 2 eksiği görememişler 100den düşmüş charları ne yapacaklar ve 89 lvl ile 100 lvl kapışabilir mi yahu herkes kendi lvl'ında oynamalı ve en önemlisi bu pvp'lerin hakemleri kim olacak ?

katılıcak mısın ?
J
Jaysean ⭐ 18y
Ödül Olarak Ney Vericekler Bilen Varmı ?
Windy
Windy ⭐ 19y
katılsammı acaba 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: