sabah stall charında fıyat arastırıyordum ıtem basıyordum bırde ne goreyım eskı dostum cındıena 😊
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
[GM]Cindiana feat CollaTeraL (MySTaLL) :))
· 41 Yanıt · 5.2K görüntüleme 0 okuyor
41 Yanıt
İlginç 🤔
İlginç 🤔
yazik bi silahlari bile yok daral:
yazik bi silahlari bile yok daral:
dogru soyluyorsun 😊
Mavı bro neden kızıyorsun duzeltırız emege saygı 😊 🍺 🍺
görseller güzel canımcım keşke daha fazlasını upload etseydin 😜
görseller güzel canımcım keşke daha fazlasını upload etseydin :P
elımde hala var ama gerek yok dıye dusunuorum unıg atmaya gıtmıstı arkadas o ara bayagı konusmustuk :P(notunuda aldım ufaktan ) summer2:
alex. e 95+ gitmiyormuydu 😆 farketmedimi gm 😆
güzel ssler:)
alex. e 95+ gitmiyormuydu 😆 farketmedimi gm 😆
HACIM unutma sroda care tukenmez 😊 o olmaz bugunu buluruz o olmaz bıseyler yaparız 😊 tesekkur ederım 😊
T
TheCunninG
⭐ 19y
İlginç 🤔
İlginç olan ne acaba 😊
Elımde yeni resimler var zamani gelince paylaşacağım ☕ 🕵️
C
Cengizhancelik
⭐ 18y
Oldum. 😊 Adama 2 çarım war bu stal çarım war dio :D:D:D Deseydin bide diğeri slotta sbotla kasıor :D:D:D şaka bi yana güzel resimler..
ınanmıyacaksın ama onuda dedım 107 partyde 😊 kasılıyor dıye ayrıca bugun charım soyuldu oyunu bıraktım elveda sro 6senelık fılmın sonuna geldık
ınanmıyacaksın ama onuda dedım 107 partyde 😊 kasılıyor dıye ayrıca bugun charım soyuldu oyunu bıraktım elveda sro 6senelık fılmın sonuna geldık
neden soyulduğunu hiç düşündünmü 😁
neden soyulduğunu hiç düşündünmü 😁
Evet dusundum .Arkadas kazıgı arkadslar oyunda excange falan dıye bırsey yok bunu bılın gmlerle konustugumda bana dedıklerı tek kelıme bu gunde 4 defa sızı uyarıyoruz kımseyle sıfrenızı paylasmayınız.dusmanınızı uzaklarda aramayınız dedı ve ben olayı cozdum. 8bıl gıbı zararım var.baska seylere yonlenıyorsun ama sonucda bı bakmısınkı arkadas kazıgı .Full nova +7+8 set ve wepoanlar veaccesoryler gıttı 😕 canımız saolsun
Ne günlerdi be 😎
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Ne arkadaşmış be 😞
Ne arkadaşmış be :(
😈
U
Ural_Tulga
⭐ 15y
muhteşem üstü ingilizcene hayran kaldım 🙏
Yanıt yazmak için giriş yapın.