Ben [GM] olsam türklerin hepsine Full sun yabancılara ne çıkarsa 😄 😄
[GM] Olsan Ne Yapardın
· 27 Yanıt · 5.1K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
Ben [GM] olsam türklerin hepsine Full sun yabancılara ne çıkarsa 😄 :D
Ben hayatta gm olmak istemem en azından türk olduğum bilindiği sürece istediklerini vermessen yediğin küfürün haddi hesabı olmaz.. 😁
Ben [GM] olsam türklerin hepsine Full sun yabancılara ne çıkarsa 😄 :D
Ben hayatta gm olmak istemem en azından türk olduğum bilindiği sürece istediklerini vermessen yediğin küfürün haddi hesabı olmaz.. 😁
😄
Çoğu Türkü banlardım oyun biraz rahatlardı birkaç kendini bilmez yüzünden türküm diyemiyorum dedimmi fcking turks hate turks gibi mesajlar alıyorum bugün kampanya başlattılar çoğu yabancının grant name i HateTurks oldu
S
StarkDrache
⭐ 19y
Gm Türk Olsa ;
Abi 10K Plzzzzzz Yazanlar --> Abi SoX Pls. , Abi Köpek Plszzzz , Abi 10m Plszzzz vs... 😜
Esas Soruya Gelelim ; İstifa Ederdim 🙄
Abi 10K Plzzzzzz Yazanlar --> Abi SoX Pls. , Abi Köpek Plszzzz , Abi 10m Plszzzz vs... 😜
Esas Soruya Gelelim ; İstifa Ederdim 🙄
Çoğu Türkü banlardım oyun biraz rahatlardı birkaç kendini bilmez yüzünden türküm diyemiyorum dedimmi fcking turks hate turks gibi mesajlar alıyorum bugün kampanya başlattılar çoğu yabancının grant name i HateTurks oldu
+1
Doğru diyorsun
oyundaki tüm bugları düzeltirdim bide bazı türklere ve allaha küfür edenleri banlardım
oyundaki tüm bugları düzeltirdim bide bazı türklere ve allaha küfür edenleri banlardım
GM diyo admin demiyoo xD
Un alır helwa yapardım xD
W
Winlerspring
⭐ 18y
Sro'dan fazla anlamıyorum ama Wow'da GameMaster olsam Halazzi'yi keserdim...
J
Jason Walker
⭐ 19y
Her gm'in yaptığı işi yapardım.(El ense)
Her gm'in yaptığı işi yapardım.(El ense)
😄
Ben GM olsam oyunu bi güzel temizlerdim. Günde yaklaşık 100 kişi nasibini alırdı...
Ben GM olsam oyunu bi güzel temizlerdim. Günde yaklaşık 100 kişi nasibini alırdı...
sende çok acımasızsın
ben [GM] olsam kimseye acımam küfür edenler anında BAN!
Ben Bütün Yabancıları banlardım Oyun Türk oyunu gibi olurdu 😄
Herkese 5k verirdim.
satardım 😄
Diğer GM leri banlardım.
[F New]Solo Gitarist
bn gm olsam allaha küfür edenlere dc atardım 3.de ban atardım en iisi 😉
Gold BOtlara ban
Yaralı styleYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap