^_^
- Resim Silinmiş.
GM in VeneratioN o.O
· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
L
LiveInTexas
⭐ 18y
h.o ßızım guıldede war ßı tane xD
adam 120 lvl acep son 120lvl mı aklıma takılıyor bu aralar ?
bilemiyoruz Artık ^^
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Joymax'in forum görevlisi bir player 140 Lvda oyunun max leveline ulaşacağını söylemişti. Yine aynı kişi CH Total masterylerinin artmayacağını ve herkesin 300 total pointe göre charını yapılandırması gerektiğini söylemişti. Ancak, CH'a 110 Lv ile beraber 30 total skill mastery ekleneceği haberinide duymuştuk. Çözemedim vallahi. =/
PS: Oyunda 80 Lv max Lv iken GM, Eldorado'da yanlışlıkla bir guilde girmişti. GM o vakit 100 Lvdı. Max Lv'ın 20 Lv üstü olabilirler. pray:
o kadar yalvardım gelmedi:D
x) oda benm farkım berat^^
80 - 90 lv cap zamanında GM ler 100lv di.100lvli son sanıyoduk bi aralar ama değilmiş.. 👴
140 olması lazım sremudan biliyorum kendini max. 140level yapabiliyordun 141levelda hata veriyordu oyun gerçi +255'de yapılabiliyordu ama +256'da yine hata veriyordu şuan bildiğimiz kadarı ile max. +17 basılıyor(diye biliyorum) 🙄
Alıntı resimler koymayalım lütfen elinizde varsa gösterin 😉
alıntı resim ? Ne diyorsun Sen Aşağılık Herif ? Char Benim Charım Ne ALıntısı ? ben kendim Aldım Gmyi Guilde !
Alıntı resimler koymayalım lütfen elinizde varsa gösterin ;)
alıntı resim ? Ne diyorsun Sen Aşağılık Herif ? Char Benim Charım Ne ALıntısı ? ben kendim Aldım Gmyi Guilde !
Alıntı Değil Onu Tanıyorum Yanlış Anladın Sen Kendisine Ait Bir Resim 😎
Alıntı resimler koymayalım lütfen elinizde varsa gösterin ;)alıntı resim ? Ne diyorsun Sen Aşağılık Herif ? Char Benim Charım Ne ALıntısı ? ben kendim Aldım Gmyi Guilde !
Alıntı Değil Onu Tanıyorum Yanlış Anladın Sen Kendisine Ait Bir Resim 8)
😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap