ee o kadar yazı yazarsan elbet bi yerden açık verir. char botta kasılıyodu geri döndüm. pm varmı diye akademi penceresine baktım ve sonuc...(resimde hiçbir oynama yapılmadı!)
- Resim Silinmiş.
Burdan Yak. Spammer Gm'in Sonu! --->>> ./ban
· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
😱 anında görüntü süper valla.townda adam bırakmasın diyecem ama hangi birini banlayacak.Gm banlasa adam 2 dakka sonra 2 tane daha sokar biri yedek 😊
Banı neden oraya yazdı heralde consola mesela /ban extraloob yazıyo banlanıyo^^ 😆
C
chipshajen
⭐ 17y
bence bu fck gm fck gm diyenlere güzel bi cevap olmuş diyorsunuz ki gm goldbotlarını banlamıyor iyi bakın bakalım banlıyor mu banlamıyor mu?
Bilerek yapmış hata felan değil.. Hani bakın biz botları banlıyoruz ss alın forumlara dağıtın ayağı yapmış direk
Banada öyle geldi hiçbir gm malı malına yazmaz =) Ve bnce char banlamak okadar kolay olmaması lazım .Sonucda karakter değil hesap banlanıyor =)
|
|_YakOx33_|
⭐ 18y
Aktif olmayan hesaplarıda banlıyolar artık.Onlarca sox itemim joymaxın 100 yıllık arşivine kaldırıldı 😞
Ondan sonra bi kaç char daha banladımı notice chat ten yoksa tek sorun GYJDFRG miymiş 😄
Ondan sonra bi kaç char daha banladımı notice chat ten yoksa tek sorun GYJDFRG miymiş 😄
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Başlık,GM'e spammerdiyormuşsun gibi olmuş.
Dn: reklam kokan hareketler...
Eger Gm her saat başı, yada 2 saate bir farklı isimlerle notice yazıyorsa, evet spammer derim 😗
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Eger Gm her saat başı, yada 2 saate bir farklı isimlerle notice yazıyorsa, evet spammer derim 😗
Ben tek bir resmi görünce ona göre yorumladım k. bakma 😘
Bilerek yapmış hata felan değil.. Hani bakın biz botları banlıyoruz ss alın forumlara dağıtın ayağı yapmış direk
+1907
😄 bir kere ben 85lvlde +9 glavyemi +10 denerken yakmışdım :S neyse sora gmde karşımdan geliyodu epey sövdüm beni sadece serverden attı çünkü çarda 1000 silk vardı hehe banlarmı banlamaz tabi
Ahaha gerçekten süper yakalamışsın :):) Yıl başı yaklaşınca polislerin ehliyet açığını kapatmak için sürekli eften püften ehliyet toplaması gibi gmde ban atıyo :D:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap