Icerige atla
Extraloob

>> Global Chat Bug 'u Türkler Tarafından Bulundu

· 39 Yanıt · 3.7K görüntüleme
T
TheGamee OP ⭐ 18y

Dikkatli Okuyun !!

11 Tane Globali Alın Silkinizle.. 10 Tanesini Sallayın Hemen.. 1 Tane Bırakın Onu Kasaya Koyun , Işınlanın Diğer Şehre, Sonra Geri Dönün Eski Şehrinize Ve Kasayı Bakın 11 Tane Görüceksiniz.. Eldoradoda 1.5 Saattir 100 Lerce Global Atıldı !!!
39 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yalan.
T
TheGamee OP ⭐ 18y
Sen Öle diosan Boynumuz Kıldan İnce Silin Konumuuuu
P
Konu silinmese de farketmez benim için ama başlığı küçült lütfen
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
konu kalsın canım başlık gereksiz büyük ama 😄
P
Ya of... Bak işte uykusuzluk. Hacım bir de içeriği küçültürmüsün şimdi 😄
T
TheGamee OP ⭐ 18y
Ohh bitti Sonun da 😄 küçülttüm
T
Truth ⭐ 18y
Hacılar onunki nedir bilmem ama bu gün aynısı başıma geldi global attım gitti gözükmedi sadece o dönemlik bugdu galiba.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Benım Suan Kasada 8 Globalım Var Isınlandıkca Isınlanıyorum Ama 11 Olmuyor 😜
T
TheGamee OP ⭐ 18y
Hacılar onunki nedir bilmem ama bu gün aynısı başıma geldi global attım gitti gözükmedi sadece o dönemlik bugdu galiba.

En SOn bi tane Kalınca Dene Yukarda Yazanı Belki Olur 😄
A
aziz871 ⭐ 18y
Ewt Böle Bir Bug War bizim Serverdeki Bütün Yabancılar Hep Yapıyor Akaşam kadar 100lerce Atılar we Hep Sayı Weriyolar 😄 1-2-3-4-5 vs.vs.
S
SLAYER_BBB ⭐ 18y
yalan
bizzat denedim olmuyor
A
abow ⭐ 18y
evet böle bir bug var 18 ocak 2009 da yapılıyordu ve 19 ocak 2009 tarihinde sona erdi... eldorado serverında keşfedildi... _CiGaRaEcH_ keşfetti (türk ve HaYaL_eVi_52 guildinde sanırım helal olsun...herkese tek tek selam gönderdi) ve anlattı nasıl olcagını ben dün denedim oldu şuan bug ı kaldırmışlar ... 11 global satın alıyosunuz taze taze 1 tane kalana kadar harcıyorsunuz kasaya atıyosunuz diğer şehre ışınlanıyosunuz kasaya baktığınızda 11 tane olmuş.... (ŞUAN BUG YOK DENEMEYİN DÜN VARDI)
B
Baha i ⭐ 18y
külli yalan
E
eonder87 ⭐ 19y
arkadaşlar bir donemlik bir bug oldugu belli mesela biz knight onlinede 16lı bug yapmıstık 1 yaratıktan 16 yaratık kadar ex geliodu...tabi koxpla
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
külli yalan

ingiliz gemiciler bunu şöyle kabul ederek yanıtlıyorlar ;

Aye Aye Captain 😎
M
McCappy ⭐ 18y
böyle bir şey yoktur. o 100lerce global in sebebi ccf ile alınan silkdir 😉
S
SLAYER_BBB ⭐ 18y
evet böle bir bug var 18 ocak 2009 da yapılıyordu ve 19 ocak 2009 tarihinde sona erdi... eldorado serverında keşfedildi... _CiGaRaEcH_ keşfetti (türk ve HaYaL_eVi_52 guildinde sanırım helal olsun...herkese tek tek selam gönderdi) ve anlattı nasıl olcagını ben dün denedim oldu şuan bug ı kaldırmışlar ... 11 global satın alıyosunuz taze taze 1 tane kalana kadar harcıyorsunuz kasaya atıyosunuz diğer şehre ışınlanıyosunuz kasaya baktığınızda 11 tane olmuş.... (ŞUAN BUG YOK DENEMEYİN DÜN VARDI)

bende ayın 19 unda denedim olmadı

yalannnn......
A
abow ⭐ 18y

bende ayın 19 unda denedim olmadı

yalannnn......

19unda bitti diyoz bak kocaman yazıyo gir eldoradoya TuRKeY_PoWeR a sor o bile yaptı
B
Band'Eros ⭐ 17y
bizdede oldu herada 102 ye kadar cıktılar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: