M Macro OP ⭐ 19y 16 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.Trailer TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C Crown ⭐ 19y 16 yil once #2 Server kapalı oyun arıyorum oynamaya ama buda CB 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Inception ⭐ 18y 16 yil once #3 karakterlerden RECON'un özelliği hoşuma gitti. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Macro OP ⭐ 19y 16 yil once #4 Evet Recon gerçekten güzel bir karakter. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain ⭐ 19y 16 yil once #5 Ellerine sağlık hacım HARİKA ötesi bir topic olmuş. 😘 ❤️ /Sabittir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #6 harika ve kusursuz bir topic olmuş ellerine sağlık canımcım oyunda güzele benziyor ^^/ Sabit. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 16 yil once #7 Hanginiz sabit yaptı. 😁 RECON çok hoşuma gitti. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Winterspring ⭐ 18y 16 yil once #8 Pre Paid sistemi olur bence oyunda , rehberde oyunda harika 👍 . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Macro OP ⭐ 19y 16 yil once #9 evet Recon gözde bir karakterdir fakat asasinlik yapar ve fazla puan toplayamaz sanırım ayrıca kullanımı da zordur. Tabi bunlar beta testerların dedikleri, kişiden kişiye de değişir.dipnot: sabit için çok teşekkürler ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #10 Hanginiz sabit yaptı. 😁 RECON çok hoşuma gitti.ben düzenlediğimde normaldir 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Roland Deschain ⭐ 19y 16 yil once #11 o.O Mustafacığım kesinlikle süper bir topic. 😘 Oyunu kesinlikle denemeliyim ^^not: assault, recon, medic vb. yazan fontu bana tanıdık geldi. babamın arşivindekilere benziyor. 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AliceCullen ⭐ 17y 16 yil once #12 Bende RECON u cok beğendım 😜 Ellerıne sağlık.. 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil