pwp yaparken gördüm paylaşıyım dedim 😊
- Resim Silinmiş.
Global ...
· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Neyi paylasıyorsun soylede bizde bilelim!
globali okusana
S
SLeRockche
⭐ 18y
😆 😆
İtemi benim pet alsa kazara ben verirdim geçen elemanın biri gdf düşürmüş pm attı senin tavşan aldı diye bende geriverdim.
İtemi benim pet alsa kazara ben verirdim geçen elemanın biri gdf düşürmüş pm attı senin tavşan aldı diye bende geriverdim.
gdf nasıl düşürmüş? pk ile düşmüyorda 😁
Çöpleri atıyormuş gdf arada kaynamış 😆
aaah ah herkes senin gibi olsa oyunda küfür falan olmaz :/
C
chipshajen
⭐ 17y
Çöpleri atıyormuş gdf arada kaynamış 😆
helios zamanında bende yanlışlıkla sun bardı attım yere o zamanlar bu forumda d.moda gitmişti istedim vermedi sin:
anormal bir global olmamış bence sonuçta adam itemini kaybetmiş biraz şanslıysa iyi birine düşmüş ve staffını geri almıştır.
Gördüm bende bu globali.
Bu arada server'a yeni başladım.Hayatımda böyle bir server görmedim.Adam gibi taxi yapan yok 😜
Bu arada server'a yeni başladım.Hayatımda böyle bir server görmedim.Adam gibi taxi yapan yok 😜
Server? 😆
Mars ^^
server mars tüm dostları bekleriz 😄
tüm kaleler yabancılarda türklerin pek bi etkisi yok bizim serverda
tüm kaleler yabancılarda türklerin pek bi etkisi yok bizim serverda
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap