Global Silkroad - 80 Cap - İsro Sistem - 1x Rate - Eski Günler - 04.07.2020
· 19 Yanıt · 157K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
xbum3rangx
⭐ 8y
Tanitim konunuza bayildim kisa ve öz tebrikler guzel bi sw olur umarim 👍
Tanitim konunuza bayildim kisa ve öz tebrikler guzel bi sw olur umarim 👍
Yorumunuz için teşekkürler, paylaş kazan etkinliğimize katılmayı unutmayın. 4 Temmuz'da görüşmek üzere 😊
Başarılı gözüküyor, hayırlı açılışlar 🕵️
Başarılı gözüküyor, hayırlı açılışlar 🕵️
Çok Teşekkürler :)) Extraloob yönetim kurulu başkanı olarak sizide aramızda görmek isteriz 🤣
Old School
⭐ 17y
Guild var mı beyler aktif ?
xbum3rangx
⭐ 8y
Guild var mı beyler aktif ?
Bizde 6 kişiyiz duruma göre irtibatı koparmayakta kuralım usta
Old School
⭐ 17y
Bizde 6 kişiyiz duruma göre irtibatı koparmayakta kuralım usta
Discorddayım oradan mesajlaşırız istersen...
Herkese Merhaba, Silk fiyatları ve ürün tablosu forum sitemizde paylaşıldı.
Global Silkroad Silk Tablosu ve Silk Ürünleri !
Yurt dışı ödeme yöntemi "Paypal" ve "PaySafe" kullanmaktayız.
Direkt olarak bu kanallardan alışveriş yapabilirsiniz.
İlerleyen günlerde yurt dışından nasıl ödeme sağlayacağınıza dair bilgileri forum sitemizde paylaşacağız.
İlerleyen günlerde yurt dışından nasıl ödeme sağlayacağınıza dair bilgileri forum sitemizde paylaşacağız.
3 Kişinin 1000 silk kazanacağı "Discord Çekiliş" etkinliğimiz başlamıştır. 24 Saat sonra etkinlik bitecektir.
Tek yapmanız gereken discord kanalımıza girip #cekilis kanalından katılmak.
Discord : https://bit.ly/DiscordGlobal
Tek yapmanız gereken discord kanalımıza girip #cekilis kanalından katılmak.
Discord : https://bit.ly/DiscordGlobal
Herkese Merhaba, Silk fiyatları ve ürün tablosu forum sitemizde paylaşıldı.
Hayırlı olsun, bol kazançlar...
Ama Fiyatlar VERGİ verseniz bile çok fazla, 40 silke immortal yani önü arkasıı 5 Lira, Silahı +5 ten sonra yükseltmek için biraz şans ile 50 TL ödemem gerekecek 10-11 immortal ( şahsi fikirdir ) yolunuz açık olsun Tanrı kolaylıklar versin
Hayırlı olsun, bol kazançlar...
Ama Fiyatlar VERGİ verseniz bile çok fazla, 40 silke immortal yani önü arkasıı 5 Lira, Silahı +5 ten sonra yükseltmek için biraz şans ile 50 TL ödemem gerekecek 10-11 immortal ( şahsi fikirdir ) yolunuz açık olsun Tanrı kolaylıklar versin
Güzel yorumunuz için teşekkürler. İmmortal konusunda insanları bunaltmak istemediğimiz için İmmortal görevinde bir kolaylık sağlayacağız. Umarız 4 Temmuz'da bizlerle olma fırsatını bizlere tanırsınız. Çünkü bu fırsatı iyi değerlendireceğimizi bilmenizi isteriz. 🫡
kalabalık bir guıld olarak gelmeyi düşünüyoruz çevremize Sro ailesine duyumlarda bulunmayı düşünüyoruz yarından sonra bi bakalım Hayırlısını dilerim..
kalabalık bir guıld olarak gelmeyi düşünüyoruz çevremize Sro ailesine duyumlarda bulunmayı düşünüyoruz yarından sonra bi bakalım Hayırlısını dilerim..
Güzel yorumunuz için teşekkürler 😊 Sunumuz bu akşam 21.00'da açılıyor. Hemen kayıt olup indirebilirsiniz. [URL unfurl="true"]https://sro-g.com
Server Online Açılalı 12 Saat oldu, 1250 + Online User Herkes Kasılıyor. En yüksek level 32 🫡
Hemen kayıt olup indirip eski günleri yaşabilirsiniz.
Silkroad Global | 80 CAP ISRO System
Hemen kayıt olup indirip eski günleri yaşabilirsiniz.
Silkroad Global | 80 CAP ISRO System
Server güzel gidiyor , ufak tefek sorunlar da hallolursa geleceği parlak 😊
Server güzel gidiyor , ufak tefek sorunlar da hallolursa geleceği parlak 😊
Güzel yorumunuz için çok teşekkürler. 👍 Her dakika büyüyoruz. Bütün extraloob davetlimizdir. 🫡
xbum3rangx
⭐ 8y
Beyler server cok guzel arada ufak tefek sorunlar cıksada hemen yardımcı oluyolar cakilerde kasılıyorum nicck DeMorgan pm
S
sariksk1912
⭐ 6y
oyunu indirdim ama açılmıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
BARON - İsro Babel- 80 Cap - İsro Sistem - Eski Günler - 12 Temmuz Cuma Ehlen Silkroad | Malazgirt 80 Cap Eu-Chn | iSro Sistem | Upgrade Sistem | 08.05.2020 Srotruongan Online | Eski iSRO Sistem | 80 Cap Sadece CH Emek Sistem SroLine Online 80 Cap 240 Mastery İsro Rate ( 1x ) OldSchool Server SentaGame 80 Cap - İsro Sistem - 1x Rates - 8 Aralık