benim 26 lwl glavierim var ama 4-5 kişi başka bi char aç ilerde çok kötü olur :!!&%&! dedi sizce glavier kötü bi chjarmi bide herculeste oynayan arkdaşlar nick ini yazarsa sevinirim tanışırız 👋
glavier hakkında
· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
C
constantine
⭐ 19y
benim 26 lwl glavierim var ama 4-5 kişi başka bi char aç ilerde çok kötü olur :!!&%&! dedi sizce glavier kötü bi chjarmi bide herculeste oynayan arkdaşlar nick ini yazarsa sevinirim tanışırız 👋
Neden böyle düşünüyorsun ki sro da en önemli ve güzel char glavie dir. 90 lv olduğında va farmmı bitirdiğinde bunun farkına varacaksın o zaman. Glavie kasmak hem zevk li hemde güzel. Eğer yapılandırmanıda çok iyi yaparsan buna itemlerde dahil o zaman tüm charlar ile çekinmeden pvp yapabilir ve her zaman üstünlük sende olur.
peki bişe daha soracam force ye verince pvp glavieri oluyomuşuz 90 olmassak b i işe yaraz diyolar force dogrumu?
L
LoveForLife
⭐ 18y
Force 70 e kadar hiç bi işe yaramaz ancak 70 ten sonra işine yarayabilir.
C
constantine
⭐ 19y
Force skillleri yardımcı buff lardandır glavie ye olması gereken bence Fire 90 Light 90 Heuksal 90 Cold 30 en iyi yapılandırma glavie de bu bence . :))
Düşük lwl de pek işe yaramaz ilerde çok işine yarıyıcak
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
glavie müthiş bir char farmlı ve üstün iyi olsun yıkılmaz bir char olursun
yapılandırman:90 heuksal
:90 fire
:60 cold
:60 light olabilir bence çünkü light nin bi pary ratiosu işine yarıyacak o levelden sonra
lightye vermesende olur
yapılandırman:90 heuksal
:90 fire
:60 cold
:60 light olabilir bence çünkü light nin bi pary ratiosu işine yarıyacak o levelden sonra
lightye vermesende olur
yeni konu açmak istemedim ben heuksalin 1. skili combo skili ve faninig sersinii 2. kitabini açtim amam int açilmayacak diyo ben b skilleri sileyimmi yoksa heuksalin tüm skilerinii acayimmi ff devam ediyorum ben hepsii açmayi düşünyorum sizin fikriinz nedir?
Glavier yapılandırması mevcut sitede ordan resimli bir şekilde bak bn senin sorununu tam olarak anlayamadım :?
Glavie Güzel char 😊 devam et
yha bende bu gün yeni glavie açtım onlar full str dimi birde forcelerden neye vercem yardım lütfen
yha bende bu gün yeni glavie açtım onlar full str dimi birde forcelerden neye vercem yardım lütfen
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap