Yeni çar aldım 100lw Glavie 101 yapıp çarı düzmeyi planlıyorum .
Çar Şuan Armor/ pro giyiyyor Skilleri Fire Ve heuksal lwlinde Ayrı build ne yapabilirim Force / Cold / Lıght
Glavieden anlıyan birisi bana yardımcı olursa Sevinirim Tabiki Glavie diyince baştan Okan abi geliyor ama Bana kızgın gibi
Not: Çarın üstünde Ring neck Earring yoktur Setide bluesuzdur HP Mp o yuzden kotu
- Resim Silinmiş.
Glavieden Anlıyanlarlar :)
· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
yokmu yardım edicek .
Bi kere senin charın sanırsam cold fire heuk. eğer böyleyse garment set kullanmanı öneririm, eğer light fire heuksal ise protector, force cold heuksal veya force fire heuksal ise de armor kullanmanı öneririm.
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Force Glavier videoları nette mevcut, build hakkında hiçbir yorum yapmıyorum sadece izlemeni şiddetle öneriyorum. Neden böyle dediğimi anlayacaksın.
Teşekkürler okan abiden yorum bekliyorum 😜
Force aç 😉
TABİKİDE COLD YAPICAKSIN COLDSUZ Bİ ÇİNLİNİN EUDAN NE FARKI OLURKİ DEF BAKIMINDAN. COLD YAPIP PRO DİZİCEKSİN WARRİORLARA KARŞI. ZATEN GLAVİECİNİN HPSİ 62 K OLUYO 110 LVL DE FB İTEM YAPARSAN BİDE FF OLMASI LAZIM HEUKSALIN. ZATEN FAZLA İNTÇİDE KALMADI EN ENÖMLİSİ WARRİORA DAYANMAK
Fire Cold Heuksal 😉
Force kesinliklikle ÖNERMİYORUM çünki Europanlardaki o Holy spell bufunu açtığı anda sen istediğin kadar division atmaya çalış Resist yer.Forcenin avantajını kullanamazsın pvpde.
Force kesinliklikle ÖNERMİYORUM çünki Europanlardaki o Holy spell bufunu açtığı anda sen istediğin kadar division atmaya çalış Resist yer.Forcenin avantajını kullanamazsın pvpde.
TABİKİDE COLD YAPICAKSIN COLDSUZ Bİ ÇİNLİNİN EUDAN NE FARKI OLURKİ DEF BAKIMINDAN. COLD YAPIP PRO DİZİCEKSİN WARRİORLARA KARŞI. ZATEN GLAVİECİNİN HPSİ 62 K OLUYO 110 LVL DE FB İTEM YAPARSAN BİDE FF OLMASI LAZIM HEUKSALIN. ZATEN FAZLA İNTÇİDE KALMADI EN ENÖMLİSİ WARRİORA DAYANMAK
Ben Cold Yapmanı Siddetle Öneririm Pvp Cok İsine Yarar Ama Arkadas Cold Yaparsan Pro
Giy Demis Yanlıs Bir Secim Cold Yaparsan Garmente Dayan Tercihim Bu 👍
Çok merak ediyorum kaça aldın bu charı ?
Special thx to Flexi C
CrackCocaine
⭐ 18y
Fire Cold Heuksal 😉
Öyle bi yazmışsın ki vurguladığım yeri. Koca oyunda bir tek chinese char kullanan bu arkadaş, geri kalan tüm charlar eu sanki. Hocam nova setli ch charları sıradan +5 +6 setle force ve idare edecek kadar güzel bir silah ile devirebileceğinin farkındasındır umarım. Zaten eu ile yaparken tüm iş itemlerine bakıyor. Ayrıca force yaparsan res skilli, bi nebze de olsa harmony teraphy, moblara vs. debuff vererek partylerde falan da iş görebilirsin. Ancak cold yaparsan ölümüne solo takılırsın. Gerçi zevk meselesi. Kimisi cold sever, sabit damage ile rakibini indirmek için uğraşır, kimisi force sever, verir debuffları adamı 2 critte yere gömer. China vs China için diyorum bunu. Eu vs Ch olursa zaten kimin itemi daha iyiyse o alır bi nevi diye düşünüyorum.
Kısacası, burda bu konuyu açıp bu soruyu sorarak kafanın daha da karışmasını sağlamış oluyorsun bir nevi 😜 Ama illa seçim yapacaksan ya force yap, ya cold. Light kesinlikle açma.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap