Icerige atla
Extraloob

Glavie Kaç Level Altında Kasılır?

· 17 Yanıt · 2.7K görüntüleme
T
Torquel OP ⭐ 19y
Başlık açık,hep özendiğim ama kasmaya bir türlü vaktim olmadığı glavieyi oyuna donup kasmaya basladım.Glavie char mesela 38-39'da kaç lwl altında kasılır.
17 Yanıt
A
Apt ⭐ 18y
Bütün chinese charlar kendi lwl indeki canavarlarda kasabilir..
A
Aleral ⭐ 18y
Tarim basine koy eğer char güçlüyse small red scorpionlara da koyabilirsin
T
Torquel OP ⭐ 19y
Tamam saolun,china sadece int kastığım için onda tek atana koyuyoduk,eu'dan sonra alısamadım.
C
clubber ⭐ 18y
ben sürekli kendi lvllimden 2-3 lvl düşüklere bırakıyorum daha seri kasıo seri kasığı için daha fazla item düşüo ...:)
T
the king ⭐ 19y
Başlık açık,hep özendiğim ama kasmaya bir türlü vaktim olmadığı glavieyi oyuna donup kasmaya basladım.Glavie char mesela 38-39'da kaç lwl altında kasılır.

canavar dan gelen ex e bakar mesela 3 lv altındaki %0.01 veriyor 2 lv altındaki %0.02 veriyorsa 2 lv aşağısına bırakıcaksın bu yöntem i göz önüne al

birde itemlere görede kasma olayı olabilir armor ise char phy vuran garment ise magic vuran mooblaa bırakmak en mantıklısıdır ☕
X
XER0 ⭐ 19y
Exp istiyorsan 2 lvl altına bırak, item iyi düşsün istiyorsan 4 lvl altına bırak
B
bannedddd ⭐ 19y
Bütün chinese charlar kendi lwl indeki canavarlarda kasabilir..

+1
N
kendi lvlında kasılması uygundur bence en fazla 2 lvl uzerıne bırakırsan saglam bır glavıerı yıne de kasılırsın ama yavaslar bnm sana tavsıyem kendı lvlın max 1 lvl uzerındekı moblar 👍
X
XER0 ⭐ 19y
kendi lvlında kasılması uygundur bence en fazla 2 lvl uzerıne bırakırsan saglam bır glavıerı yıne de kasılırsın ama yavaslar bnm sana tavsıyem kendı lvlın max 1 lvl uzerındekı moblar 👍

şu stryede bir türlü alışamadım hep yatacakmış gibi geliyor 🙄 şimdide gittim wizard açtım tam oldu 🙄
N

şu stryede bir türlü alışamadım hep yatacakmış gibi geliyor 🙄 şimdide gittim wizard açtım tam oldu 🙄

str char yatıcakmıs gıbı gelıyosa wizardın ıkı ayagı bırden cukrda gelır sana 😁
I
ironEyE ⭐ 18y
agbota bırakacaksan 5 lvl altına bırak derim bn 37 lvldim üstümde armor set vardı scorpionlara yattı agbot artık taş adamlarda kasıyodumda ban yedi sonra 😆
X
XER0 ⭐ 19y

str char yatıcakmıs gıbı gelıyosa wizardın ıkı ayagı bırden cukrda gelır sana 😁

wizardı takmıyorum yatacağı yüzde yüz 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y
Glavieler en uygun kendi lwllerinde kasılır. Şimdiye kadar öyle yaptım ve memnunum.
I
bence 2 lvl yeterli
U
ex ve item daha cok ıstıorsan 1 lvl altına koy item cok ıstıorsan 2 lvl altına koy cogu zmn dusuk lvl koy bnce seri kasarsın 😊 bn oyle kastım 😊
R
Rhea ⭐ 19y
arkadaşım görevleri yap ben öyle gidiyorum kaç level altı yada üstü oluyorsa farketmez şu an 30 levelim taoistlerdeyim sende gem görevini yap derim yapmamışsan yeowalara ak bence

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: