Icerige atla
Extraloob

Glavie Build New Skills''

· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme
F
F10diP| OP ⭐ 19y
100 lv ile birlikte yeni skillerde geldi. Ben glavie buildini tercih ettim. İşte yeni skiller ile ilgili bilgiler;

Bu skill 3 kez atak yapıyor ve %20 derecede baş döndürüyor.. Gayet güzel bir skill ancak vuruş % si düşük olduğundan dolayı tercih etmeyebilirsiniz..Size kalmış bişey.
- Resim Silinmiş.

İntciler bu skill karşısında ne yapar artık bilemiyorum 😎 .
- Resim Silinmiş.
İki kez atak yapıyor. Dull zehiri ile karşı tarafı bayağı bir yavaşlatıyor. Kesinlikle açılmalı.
- Resim Silinmiş.

Altı kez atak yapan bir combo skillidir. %30 derecede karşı tarafı etkisiz hale getiriyor. Önceden combo skili gereksiz diyen glavie char sahipleri bu skili gördüğünde ne düşünücekler merak ediyorum doğrusu :)
- Resim Silinmiş.

Fırlatma skili iyi bir atak % sine sahip, açılmalı.
- Resim Silinmiş.

HERKESE İYİ FORUMLAR..
12 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
İyi çalışma. 🤘
F
F10diP| OP ⭐ 19y
İyi çalışma. 🤘

tşk. ederim.
P
PhaetoN ⭐ 18y
bu yeni glavie fırlatma skili gerçekten çok iyi %180 lik bir % ye sahip ve 2 kere vuruş yapıyor tam pvp lik 😈 😈
O
odesca ⭐ 18y
Altı kez atak yapan bir combo skillidir. %30 derecede karşı tarafı etkisiz hale getiriyor. Önceden combo skili gereksiz diyen glavie char sahipleri bu skili gördüğünde ne düşünücekler merak ediyorum doğrusu :)

o blade charların verdiği etkimi bu ?
J
JbS ⭐ 17y
suanda en iyi car bow gibi görünüo
S
selcukk ⭐ 19y
bence bos en güzel bow !
C
cheng_xiao ⭐ 19y
"Bu skill 3 kez atak yapıyor ve %20 derecede baş döndürüyor."
"Altı kez atak yapan bir combo skillidir. %30 derecede karşı tarafı etkisiz hale getiriyor."

gerçekten böylemi düşünüyorsun 😄
F
F10diP| OP ⭐ 19y
"Bu skill 3 kez atak yapıyor ve %20 derecede baş döndürüyor."
"Altı kez atak yapan bir combo skillidir. %30 derecede karşı tarafı etkisiz hale getiriyor."

gerçekten böylemi düşünüyorsun :D

Yanlış ise düzelt kardeşim, burda bişeyler paylaşmak değilmi amaç, 😉
F
fearfactor ⭐ 18y
bencede en guseli bow
P
pacaveli ⭐ 19y
glavieye gelen fırlatma gerçekten çok güzel kafaya vurmadan daha fazla vuruyo 100 de glavienin 90dakinden daha güçlü olacağını düşünüyorum 😊
D
destiny ⭐ 18y
Savurma ile knock-back yapıp 2'li glaive fırlatma ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: