100 lv ile birlikte yeni skillerde geldi. Ben glavie buildini tercih ettim. İşte yeni skiller ile ilgili bilgiler;
Bu skill 3 kez atak yapıyor ve %20 derecede baş döndürüyor.. Gayet güzel bir skill ancak vuruş % si düşük olduğundan dolayı tercih etmeyebilirsiniz..Size kalmış bişey.
- Resim Silinmiş.
İntciler bu skill karşısında ne yapar artık bilemiyorum 😎 .
- Resim Silinmiş.
İki kez atak yapıyor. Dull zehiri ile karşı tarafı bayağı bir yavaşlatıyor. Kesinlikle açılmalı.
- Resim Silinmiş.
Altı kez atak yapan bir combo skillidir. %30 derecede karşı tarafı etkisiz hale getiriyor. Önceden combo skili gereksiz diyen glavie char sahipleri bu skili gördüğünde ne düşünücekler merak ediyorum doğrusu :)
- Resim Silinmiş.
Fırlatma skili iyi bir atak % sine sahip, açılmalı.
- Resim Silinmiş.
HERKESE İYİ FORUMLAR..
Bu skill 3 kez atak yapıyor ve %20 derecede baş döndürüyor.. Gayet güzel bir skill ancak vuruş % si düşük olduğundan dolayı tercih etmeyebilirsiniz..Size kalmış bişey.
- Resim Silinmiş.
İntciler bu skill karşısında ne yapar artık bilemiyorum 😎 .
- Resim Silinmiş.
İki kez atak yapıyor. Dull zehiri ile karşı tarafı bayağı bir yavaşlatıyor. Kesinlikle açılmalı.
- Resim Silinmiş.
Altı kez atak yapan bir combo skillidir. %30 derecede karşı tarafı etkisiz hale getiriyor. Önceden combo skili gereksiz diyen glavie char sahipleri bu skili gördüğünde ne düşünücekler merak ediyorum doğrusu :)
- Resim Silinmiş.
Fırlatma skili iyi bir atak % sine sahip, açılmalı.
- Resim Silinmiş.
HERKESE İYİ FORUMLAR..