Arkadaşlar oyuna uzun bir sreden sonra tekrar başlayacağım birçok şeyi unuttum oyunla ilgili bundan dolayı sizce 2 int 1 str şeklinde bir glavie charmı yoksa bow mu bana herşeyiyle anlata bilecek (kıyafet,int-str düzeni şeklinde) lütfen buraya yazsın şimdididen sağolun
Glavie----Bow Seçimi
· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Arkadaşlar oyuna uzun bir sreden sonra tekrar başlayacağım birçok şeyi unuttum oyunla ilgili bundan dolayı sizce 2 int 1 str şeklinde bir glavie charmı yoksa bow mu bana herşeyiyle anlata bilecek (kıyafet,int-str düzeni şeklinde) lütfen buraya yazsın şimdididen sağolun
Fire/Light/Pacheon Archer, full str,pro/garment item
Peki lvl kasma olarak birde okcuyu dediğin gibi yaparsam atak olarakda sağlam olmasını istiyorum
bow ol 100 lvlde bowlar harika ama fire cold pec ol en iyisi böyle istersen force bowda olabilirsin 😊
Fire 100 Ligth 80 Cold 20 Pacheon 100 Olarak Bow char kasmanı ve Pro item giydirmeni tavsiye ederim.
Bow aç bence full str fire pac light git 20 de coldu bırak bleessi aç
R
RotaszKaPTaN
⭐ 17y
Full str
Fire-Light-Pacheon yap keyfine bak.
Fire-Light-Pacheon yap keyfine bak.
Bence en sagliklisi bow icin Fire, Lighting, Pacheon statlarda 7:1 seklinde verilmesidir...
2int 1str den birsey cikaramazsin 😊 Bosune deneme derim ben 😉
Kolay gelsin
2int 1str den birsey cikaramazsin 😊 Bosune deneme derim ben 😉
Kolay gelsin
S
silkroadcıııı
⭐ 19y
Fire 100 Ligth 80 Cold 20 Pacheon 100 Olarak Bow char kasmanı ve Pro item giydirmeni tavsiye ederim.
ama garment mi pro mu sana kalmış bence
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap