Icerige atla
Extraloob

Glavie----Bow Seçimi

· 11 Replies · 1.7K views
O
ozguozgu09 OP ⭐ 17y
Arkadaşlar oyuna uzun bir sreden sonra tekrar başlayacağım birçok şeyi unuttum oyunla ilgili bundan dolayı sizce 2 int 1 str şeklinde bir glavie charmı yoksa bow mu bana herşeyiyle anlata bilecek (kıyafet,int-str düzeni şeklinde) lütfen buraya yazsın şimdididen sağolun
11 Replies
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Arkadaşlar oyuna uzun bir sreden sonra tekrar başlayacağım birçok şeyi unuttum oyunla ilgili bundan dolayı sizce 2 int 1 str şeklinde bir glavie charmı yoksa bow mu bana herşeyiyle anlata bilecek (kıyafet,int-str düzeni şeklinde) lütfen buraya yazsın şimdididen sağolun

Fire/Light/Pacheon Archer, full str,pro/garment item
O
ozguozgu09 OP ⭐ 17y
Peki lvl kasma olarak birde okcuyu dediğin gibi yaparsam atak olarakda sağlam olmasını istiyorum
P
pandik ⭐ 18y
bow ol 100 lvlde bowlar harika ama fire cold pec ol en iyisi böyle istersen force bowda olabilirsin 😊
F
Fahmlugat ⭐ 18y

F
fener1907 ⭐ 19y
Fire 100 Ligth 80 Cold 20 Pacheon 100 Olarak Bow char kasmanı ve Pro item giydirmeni tavsiye ederim.
F
Frequency ⭐ 18y
Bow aç bence full str fire pac light git 20 de coldu bırak bleessi aç
R

E
emre11 ⭐ 18y
Full str
Fire-Light-Pacheon yap keyfine bak.
M
muxrib ⭐ 18y
Bence en sagliklisi bow icin Fire, Lighting, Pacheon statlarda 7:1 seklinde verilmesidir...

2int 1str den birsey cikaramazsin 😊 Bosune deneme derim ben 😉

Kolay gelsin
S
Fire 100 Ligth 80 Cold 20 Pacheon 100 Olarak Bow char kasmanı ve Pro item giydirmeni tavsiye ederim.

ama garment mi pro mu sana kalmış bence

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: