-Resim Silinmiş.
Niya Arena'dayım 4x'ken. Mr. Green Bi de Constantinople'daki Colesseum'un önünde çekcem de üşeniyom.
Gladiator!! XD
· 16 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
kurgu güzel Wink
sigara kahve time gozler hafif morumsu surat cokmus durumda arada bole gel bazı bazı^^ ellerine saglık azcık bir tebessum bile bu geceyi atlatmama yeterD:
sigara kahve time gozler hafif morumsu surat cokmus durumda arada bole gel bazı bazı^^ ellerine saglık azcık bir tebessum bile bu geceyi atlatmama yeterD:
ne diyon be? Laughing
edebiyating^^
Daha fazla resmim için Photo Albume bakabilirsiniz.
albümüne baka baka bıktım artık extrabeer
Bu arada o anda bi lord cıksa arenada tam gladiator olurdun :?!!! extrabeer Mr. Green
Bu arada o anda bi lord cıksa arenada tam gladiator olurdun :?!!! extrabeer Mr. Green
albümüne baka baka bıktım artık extrabeer
Mr. Green HAHAHA! İlginçtir çıktı zaten ben return scroll basıp towna gittim pot alıyodum guildde arenada çıktı falan konuşmalarını duydum.
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
şu an persia da mısın?
ya da o guild persiadaki guild mi? başka yakuza rebellen falan da var mı Very Happy
ya da o guild persiadaki guild mi? başka yakuza rebellen falan da var mı Very Happy
şu an persia da mısın?
persia da istersen ben jigsaw la girem Very Happy
şu an persia da mısın?
Gir de görem. Mr. Green
M
muratko193
⭐ 19y
Gıllo Alityatör 'Çek Bir Bucuk Yaglı Olsun' Gladyator un elazıg versiyonunu izleyenler anlamıstır sanırım Very Happy
şu an persia da mısın?
Gir de görem. Mr. Green
Twisted Evil Twisted Evil
CemShit Mr. Green Mr. Green olm seni soyucam ilk fırsatta Razz
Gir de görem. Mr. Green
Twisted Evil Twisted Evil
CemShit Mr. Green Mr. Green olm seni soyucam ilk fırsatta Razz
Mr. Green Yavaş soy.
msn e gir
msn e gir
Appear offline rulzzz. 😈