H HnTRue OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Arkadaslar Gizli Sorumu Değiştirmek istiyorum ama bi Türlü Değiştiremiyorum.. Hep Şöyle Oluyor ;Hep YükLeniyor Diyor ama Nafile :SYardımlarınızı BekLiyorum :? Dosyalar (1) 2d8ho9s.jpg 4.2 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
H HnTRue OP ⭐ 18y 17 yil once #2 BekLiyorum:S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Style` ⭐ 18y 17 yil once #3 En fazla 5dk bekle , olmadı ya değiştirmeyi unut , yada bi görevliye başvur.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HnTRue OP ⭐ 18y 17 yil once #4 5 Dk Değil 1 Saat bekledim hep Yükleniyor Diyor Gerisi gelmiyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A addIcFb ⭐ 19y 17 yil once #5 Buraya birde googleye Oturum aç yazıp, ıd pw gir öyle dene. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Furina ⭐ 19y 17 yil once #6 Konu eskimiş ama belki sonra bakanlar olabilir.Bu sorunu alıyorsanız Opera kullanın Opera'da düzgünce açılıyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil