Selamın Aleyküm Arkadaşlar,
Bundan 6 ay önce charım vardı gaia da 75lvl de kaldı bıraktım öyle, chara girebiliyorum ama gizliyi unutum nasıl öğrenebiliriz gizli sorunun cevabını? bug report doldursam türkçe yardımcı olurlar mı ?
Gizli soru hakkında yardım?
· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Hayır

Hayır
Hiç bir yolu yok yani öylemi ? çok kısa ve açıklayıcı olmuş cevabın sözlük yazarı 😉
Hayır
Hiç bir yolu yok yani öylemi ? çok kısa ve açıklayıcı olmuş cevabın sözlük yazarı ;)
Hiç bir yolu yok joymaxın sitesine girip sorular kısmı var orda da bakarsan görürsün gizli soru hiçbir şekilde joymax tarafından bulunup verilemez vs vs...

stayla genç liseli. hiçbi şekilde ilgilenmiyolar istersen cumhurbaşkanının oğlu ol.
stayla genç liseli. hiçbi şekilde ilgilenmiyolar istersen cumhurbaşkanının oğlu ol.
Stayla derken senmi oluyorsun o? web stayla? Konuşmalarına biraz dikkat edersen sevinirim, Web designer olmuşsun bir de?
tamam tartışma ortamı olmasın bak sorunun cevabını da üst kısımda ayrıntılı olarak verdim Sözlük Yazarı gibi 😉

tamam tartışma ortamı olmasın bak sorunun cevabını da üst kısımda ayrıntılı olarak verdim Sözlük Yazarı gibi ;)
Sağolasın dostum 😉 Tartışma ortamı oluşturmak isteyen bir yetkili ise 😊 user ne yapmasın dimi 😉
Tamamdır, Eski dosyaları geri getirdim pcye buldum herşeyi sağolun yine de...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap