Icerige atla
Extraloob

Gizli soru hakkında yardım?

· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
Selamın Aleyküm Arkadaşlar,

Bundan 6 ay önce charım vardı gaia da 75lvl de kaldı bıraktım öyle, chara girebiliyorum ama gizliyi unutum nasıl öğrenebiliriz gizli sorunun cevabını? bug report doldursam türkçe yardımcı olurlar mı ?
9 Yanıt
A
Avasin ⭐ 17y
Hayır
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
Hayır

Hiç bir yolu yok yani öylemi ? çok kısa ve açıklayıcı olmuş cevabın sözlük yazarı 😉
A
Avasin ⭐ 17y
Hayır

Hiç bir yolu yok yani öylemi ? çok kısa ve açıklayıcı olmuş cevabın sözlük yazarı ;)

Hiç bir yolu yok joymaxın sitesine girip sorular kısmı var orda da bakarsan görürsün gizli soru hiçbir şekilde joymax tarafından bulunup verilemez vs vs...
I
Infinity ⭐ 18y
stayla genç liseli. hiçbi şekilde ilgilenmiyolar istersen cumhurbaşkanının oğlu ol.
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
stayla genç liseli. hiçbi şekilde ilgilenmiyolar istersen cumhurbaşkanının oğlu ol.

Stayla derken senmi oluyorsun o? web stayla? Konuşmalarına biraz dikkat edersen sevinirim, Web designer olmuşsun bir de?
A
Avasin ⭐ 17y
tamam tartışma ortamı olmasın bak sorunun cevabını da üst kısımda ayrıntılı olarak verdim Sözlük Yazarı gibi 😉
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
tamam tartışma ortamı olmasın bak sorunun cevabını da üst kısımda ayrıntılı olarak verdim Sözlük Yazarı gibi ;)

Sağolasın dostum 😉 Tartışma ortamı oluşturmak isteyen bir yetkili ise 😊 user ne yapmasın dimi 😉
ModerX
ModerX OP ⭐ 19y
Tamamdır, Eski dosyaları geri getirdim pcye buldum herşeyi sağolun yine de...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: