M MissMurderTR OP ⭐ 18y 15 yil once #1 🤘 ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A AngeLicMoon ⭐ 16y 15 yil once #2 Tebrikler _ispirlinin kfrlerini editlesen daha iyi olurdu gibi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MissMurderTR OP ⭐ 18y 15 yil once #3 Tebrikler _ispirlinin kfrlerini editlesen daha iyi olurdu gibidüzeltiyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xQ-Qx ⭐ 16y 15 yil once #4 harika 20 lwler bile girebliyor (l) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #5 harika 20 lwler bile girebliyor (l)aynn nese: nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #6 düşük lvl da yapacak işin olması çok güzel başarılar canımcım iyi kesmişsin ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NightStalker ⭐ 19y 15 yil once #7 _ispirli_ benim küfürmü etmişim 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #8 Ben hep 1. oluyorum ama hep kötü takım geliyor bişe alamadım daha 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #9 Ben hep 1. oluyorum ama hep kötü takım geliyor bişe alamadım daha :PO dahada kötü 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TheCunninG ⭐ 19y 15 yil once #10 GZ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Judas ⭐ 19y 15 yil once #11 dademin karşıma bu Ghost yaratığından çıktı 1 vuruyodum 😄 kestim bişi çıkmadı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MissMurderTR OP ⭐ 18y 15 yil once #12 @extraloob: yapcak bişi yok evet ne zaman gelir diye bekliyodum bu event'ı. ^^@nightstalker: evet baya bi küfür vardı. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil