Icerige atla
Extraloob

Geri Döünşüm Kutusunun İsini Değiştirme

· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
Start >> Run" (veya "Başlat >> Çalıştır") içine "regedit" yazıp, Registry Editor' ü açın.

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\ShellFolder\Attributes anahtarını açın

My Computer
HKEY_CLASSES_ROOT
CLSID
{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
ShellFolder
Attributes

Buradaki "40 01 00 20" değerini:

Windows XP kullanıcıları : "70 01 00 20"

Diğer Windows kullanıcıları: "50 01 00 20"

olarak değiştirsin.

- Resim Silinmiş.

Artık simgeye sağ tıklayarak, "Adını değiştir " deyip ismini değiştirebilirsiniz.
8 Yanıt
D
dR.NooB ⭐ 19y
Nerden buluon bunları yaa Mr. Green
O
Old School ⭐ 19y
Harbiden çok güzel bilgi ilk kez burda duyuyorum hemen değiştiriyim bari Mr. Green
C
Crisis ⭐ 19y
Pislikler yazdım ben Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel bilgi peki battery sana bir soru hadi bakalım bana çöp kutusu resmini upload et onu kullanmak istiyorum bunu da yapabilecekmisin Twisted Evil Idea
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y

güzel bilgi peki battery sana bir soru hadi bakalım bana çöp kutusu resmini upload et onu kullanmak istiyorum bunu da yapabilecekmisin Twisted Evil Idea

konuyu silebilirmiyiz lütfen ahaha Twisted Evil
Ps:İsteği anlamadım geri dönüşüm kutusunun resmini başka klosörlerdemi kullanmak istiyorsun yoksa geri döüşümde başka simgerlermi kullanmak istiyosun santam
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bana geri dönüşüm kutusu resmini ver rar dosyası ile göreyim istediğim bu mesela ben bir klasore böylece o kutunun şekline sokarım normal bir klasoru Razz
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

böle bişeymi demek istedin popcorn

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: