Icerige atla
Extraloob

Gerekirse Facebook'u Kapatırız !

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Rant için kapatılıyor olsa da , umarım sosyal medya Türkiye'den silinir 🙄
14 Yanıt
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Facebook, twitter'ın gençlerin gerekenden fazla zamanını aldığını düşünüyorum ben de. Yine de yasaklanmasına karşıyım ama.
R
RoqA ⭐ 17y
Zaytung | Son Dakika ‏@zaytungtweet 2 sa.
Başbakan Erdoğan: ''Twitter'ı da kapatırız da Melih Gökçek bize sarar diye çekiniyoruz...''
L
Lordzek ⭐ 16y
Gerçekten kan çıkar eğer bu olay gerçekleşirse.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Ben kullanmıyorum kapatılsın 😄
M
Minotoche ⭐ 17y
Kullanılmaması gereken eroin gibi birşey kapatılmasını bir yandan destekliyorum ama ne olursa olsun kapatılmaması gereken birşey diyede düşünüyorum. İnsanlar istediklerini yapmalı.

Sadece o firmalarla anlaşma sağlanıp o tür yayınlar kaldırtılabilirde
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
KAPATILMASI ne demek ya? Gençlerin vaktini alabilir vsr ne olursa nolsun kapatmak diye bir şey olamaz, kime ne
T
tenpanter ⭐ 17y
Yazık ya, özgürlüklerin kısıtlanmasına nasılda alıştırılmışsınız.İyi tarafından bakmaya çalışanlar var birde peeh.
SubDue
SubDue ⭐ 17y
Bu mesaj Allah diyen koyun rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yazık ya, özgürlüklerin kısıtlanmasına nasılda alıştırılmışsınız.İyi tarafından bakmaya çalışanlar var birde peeh.

Her şeyi bıraktım senin imzaya takılı kaldım kardo 😄
T
tenpanter ⭐ 17y
Bu mesaj SubDue rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Allah diyen koyun rumuzlu uyeden alinti yapildi

Her şeyi bıraktım senin imzaya takılı kaldım kardo :D

Farklı demi 😄
Ufck
Ufck ⭐ 16y
facebook sizdede yavaşlıyormu ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
.NET
.NET ⭐ 19y
Gençlerin vaktini öldürmesi bir kenara facebook yüzünden evlilikleri biten insanlar var bu ülkede; ama ne olursa olsun özgürlük kısıtlanamaz. İran değil ki burası. Gerçi hoş kapatır RTE. Yargıtay Atatürk Orman Çiftliği'ndeki sarayı için inşaat durdurma ve yıkım kararı çıkartmasına rağmen "Güçleri yetiyorsa durdursunlar burayı bitireceğim de burada oturacağım da!" diyen antidemokratik yargıya baş kaldıran bir başbakandan bahsediyoruz.
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gençlerin vaktini öldürmesi bir kenara facebook yüzünden evlilikleri biten insanlar var bu ülkede; ama ne olursa olsun özgürlük kısıtlanamaz. İran değil ki burası. Gerçi hoş kapatır RTE. Yargıtay Atatürk Orman Çiftliği'ndeki sarayı için inşaat durdurma ve yıkım kararı çıkartmasına rağmen "Güçleri yetiyorsa durdursunlar burayı bitireceğim de burada oturacağım da!" diyen antidemokratik yargıya baş kaldıran bir başbakandan bahsediyoruz.

Ne gerek vardı o kadar büyük bir binaya ben anlamadımki . gösterişmi yoksa ATATÜRK`e saygısızlıkmı .
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Burda yasakları savunanlar var hala yazık ki çok yazık !
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: