N Nerissa OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Hehehe 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
W WildWildWest ⭐ 19y 17 yil once #2 süpeeeeeer 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #3 Hahahahhahahah 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crumby_ ⭐ 19y 17 yil once #4 süperler ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuperNaturaL ⭐ 18y 17 yil once #5 çok güzeller 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frhtyksl ⭐ 18y 17 yil once #6 çok güzeller bizde yaptıralım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dwomalath ⭐ 18y 17 yil once #7 benimde vardı bi tane böyle karikatür fuarında yaptırmıştım 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tamaraanore ⭐ 18y 17 yil once #8 istanbulda olanlar belki bilir bir aralar taksimdede yapıyorlardı bu tarz ve baya güzeldi keşke yaptıraydım diyorum ama geçti =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil