http://www.facebook.com/video/video.php?v=191710919867#/video/video.php?v=1284066659226&ref=mf
McDonald's yapıyor diyorlar ama, inanmadım pek... 🤔
Gerçek mi bu ?!?!
· 19 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Gerçek ile alakası yok anti-amerikan gruplarının uydurması Coco Cola dada aynı şeyler geçerli yok fareliymiş böcekliymiş bilmemne yalan hepsi.
Bu kadar büyük bir firmanın böyle birşey yapmasına imkan yok.
Temet Nosce
⭐ 17y
Elimizde kanıt olmadan yargılamamız doğru olmaz...
NoMoreLove
⭐ 18y
Çok leziz. 😊
İnandırıcı değil.Videoda her ne kadar ne yazarsa yazsın aldatmaca bence.
Bu kadar büyük bir firmanın böyle birşey yapmasına imkan yok.
+1
dogrudur, yapiyor hep amerikalilar aslinda amerikalilarin sucu degil hep su yahudiler , israilin zaten butun mc-donalds dir burgerking dir . Turkun turkten baska dostu yoktur biz donerimizi yiyip sahip cikalim 👍
U
Unforgiven
⭐ 17y
dogrudur, yapiyor hep amerikalilar aslinda amerikalilarin sucu degil hep su yahudiler , israilin zaten butun mc-donalds dir burgerking dir . Turkun turkten baska dostu yoktur biz donerimizi yiyip sahip cikalim 👍
Döner ekmek
iskender
pilav üstü döner
Rulezzzz 🤘
hangisine bakınca canınız çekiyor?
buna mı?
yoksa buna mı?

iskenderi daha bugün yedim hamburger out iskender in 😄
P
PenSpinner
⭐ 17y
Pek sanmıyorum ama dışarının yemeklerine de pek güvenmemek lazım bence.
C
CherryBrandy
⭐ 18y
beni iskenderimle donerımle başbaşa bırakın yol alın kardeşim 🎭 👍 :))
hangisine bakınca canınız çekiyor?
Buna ; 😆
Spoiler

McDonald's yapıyor diyorlar ama, inanmadım pek... 🤔
Öyle atı ineği karıştırıp köfte yapsalar tadı öle olmaz 🍿
Parçalamak zorundalar öle kompleden kıyma olmaz ☕
Ama genede garip yemek için olmadığı kesin ama 😕
Hastlıklı hayvan falanmıki 🤔
Gerçek ile alakası yok anti-amerikan gruplarının uydurması Coco Cola dada aynı şeyler geçerli yok fareliymiş böcekliymiş bilmemne yalan hepsi.
+1905
Fakat ortada bir katliam var.Bu video McDonalds ın değil ama gerçekten canlı canlı hayvanı atıp kıyma çekermiş gibi doğruyorlar.İnanılır gibi değil 😱
Special thx to Flexiİskender rulezzzz ^^
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
Malazgirtteki guildimin adını kirletmeyin 😜 😄
+1905
Fakat ortada bir katliam var.Bu video McDonalds ın değil ama gerçekten canlı canlı hayvanı atıp kıyma çekermiş gibi doğruyorlar.İnanılır gibi değil 8O
Canlı değilki onlar 😉
+1905
Fakat ortada bir katliam var.Bu video McDonalds ın değil ama gerçekten canlı canlı hayvanı atıp kıyma çekermiş gibi doğruyorlar.İnanılır gibi değil 8O
Canlı değilki onlar 😉
şoklanmış. 🍿
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap