- Resim Silinmiş.
Genel Bilgi:
oyunda lvl sınırı belli değil resmi sitenin açıkladığı en yüksek lvl 300 olduğu biliniyor
oyunda 3 ırk var deva-gaia-asura
deva:
- Resim Silinmiş.
gaia:
- Resim Silinmiş.
asura:
- Resim Silinmiş.
deva =holy warrior - cleric - breeder
asura =strider - dark magi -sorcerer
gaia = fighter -kahuna - spell singer
oyuna ilk başladığınız zaman küçük bir adada başlıyorsunuz ilk yapmanız adada verilen küçük görevleri yapmak lvl 10 olduğunuz zaman adadan ayrılarak gerçek dünyaya geçiyoruz
orada isterseniz görevleri yaparak yada party sistemi ile oynuyorsunuz
lvl atladıkça silkroad da olduğu gibi puan topluyorsunuz JP job point jp ile job lvl ınızı yükselte bilir veya skill açabilirsiniz....
şimdilik kısa bilgiler Very Happy:D
genel bilgi
· 8 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
güzel char yapmışsın hacım bölümü süslemen dileğiyle, isteğin üzerine açıldı Cool
tnx adminim Very Happy Very Happy Very Happy
Hatunlar süpermiş Twisted Evil
klavyene sağlık arkadaşım bende başlamak istiyorum eğer biraz daha bilgi verirsen sana bu yolda seve seve arkadaşlık ederim saygılar ... birde daha fazla oyun içi ağırlıklı resim koyarsan daha iyi olur bende indirmeye başlıcam oyunu birazdan bende oyundaki serveren nedir ?
şu net bi düzelsinde rehber koycam bu oyunla ilgili. Bende indiricem..
charların özelliklerini okudum 2 3 tane lvl 10 15 arası char açtım karar verdim hangi charı açacağıma bugün başlıyorum Salamander serverda yeni chara 5 6 kişi olursak direk guild kurucam guild ismi buluruz ok
NoMoreLove
⭐ 18y
Kısaca yazıyım...
Warrior olucaksanız---->Soldier
Mage olucaksanız----->Chaos Magician
Petci (artık ne deniyorsa)->Soul Breeder
Ranged olucaksanız------>Archer olun.
Bu genel olarak pvplerde vs. kazanan taraf olmanızı ve solo takılmanızı oyundan zevk almanızı sağlayacaktır ^^'
Warrior olucaksanız---->Soldier
Mage olucaksanız----->Chaos Magician
Petci (artık ne deniyorsa)->Soul Breeder
Ranged olucaksanız------>Archer olun.
Bu genel olarak pvplerde vs. kazanan taraf olmanızı ve solo takılmanızı oyundan zevk almanızı sağlayacaktır ^^'
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap