Icerige atla
Extraloob

Genç kızlar seks zilini kapışıyor

· 31 Yanıt · 14K görüntüleme
T
Tony Montana OP ⭐ 18y
Genç kızlar seks zilini kapışıyor
HANIMLAR müjde. Japonların piyasaya sürdüğü küçük bir cihaz, yanına yaklaştığı kişinin seks yapmak istediğini anlayıp zil çalıyor. Anahtarlık boyutunda olan bu müthiş cihaz 5 metre çevresindekilerin aşka hazır olup olmadıklarını anlıyor. Genç kızlar tarafından kapışılan cihaz, çıktığı ilk gün 35 bin sattı. Cihaz yakında Türkiye’ye gelecek.
31 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Hahaha koptum ya bu japonlar nie herşeye burunlarının sokuyorlar.
[
Cem_o7 Hemen Koşup Alırsın Bir Tane Sende Öyle Değil Mi?
T
Tony Montana OP ⭐ 18y
"]Cem_o7 Hemen Koşup Alırsın Bir Tane Sende Öyle Değil Mi?

-Edit- 😉

Ps:Konu kapandığına göre tartışmaya gerek yok
[
Bende .... Ve .... Hediye Edeyim Diyorum Birer Tane? Oynarlar Beraber. Ne Dersin?
T
Tony Montana OP ⭐ 18y
"]Bende .... Ve .... Hediye Edeyim Diyorum Birer Tane? Oynarlar Beraber. Ne Dersin?

-Edit- 😉

Q
Quensis ⭐ 19y
Beyler gereksiz bir tartışma yapıyorsunuz.Bence birilerine zarar gelmeden bitsin.Arkadaş gördüğü bir haberi paylaşmış. 😊
[
Aslında Annen Ve Kız Arkadaşında Olabilir. Bonus Olarak Kız Kardeşinde Gelir. Threesome yaparlar...
T
Tony Montana OP ⭐ 18y
Beyler gereksiz bir tartışma yapıyorsunuz.Bence birilerine zarar gelmeden bitsin.Arkadaş gördüğü bir haberi paylaşmış. :)

oLayı başlatan beLLi^^
T
Tony Montana OP ⭐ 18y
"]Aslında Annen Ve Kız Arkadaşında Olabilir. Bonus Olarak Kız Kardeşinde Gelir. Threesome yaparlar...

-Edit- 😉

J
Beyler gereksiz bir tartışma yapıyorsunuz.Bence birilerine zarar gelmeden bitsin.Arkadaş gördüğü bir haberi paylaşmış. :)

oLayı başlatan beLLi^^

[Zombie Hustle] 1 gün banlanmıştır.
Q
Quensis ⭐ 19y
T
Tony Montana OP ⭐ 18y

Bütün mesajlarımı editledim.Esas konuyada geri dönelim^^
M
Midbroke ⭐ 18y
Garip 😁
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
off tum yazılar edıt ne zevkı kaldı
S
sfr ⭐ 19y
off tum yazılar edıt ne zevkı kaldı

+1000 😈
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
beni bozar pavlonun köpeği gibi zil falan lakin hatunlar için uygun bir aletmiş 😜
B
beni bozar pavlonun köpeği gibi zil falan lakin hatunlar için uygun bir aletmiş :P

Jiggy nin yanında kız kalmıcak O.o
T
TitusPullo ⭐ 19y
beni bozar pavlonun köpeği gibi zil falan lakin hatunlar için uygun bir aletmiş :P

Jiggy nin yanında kız kalmıcak O.o

😁
M
mehmet125 ⭐ 19y

Hacım senin merak ediyom computerın başından kafanı kaldırıyon mu ki kız arkadaş olsun sende

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: