Genç kızlar seks zilini kapışıyor
HANIMLAR müjde. Japonların piyasaya sürdüğü küçük bir cihaz, yanına yaklaştığı kişinin seks yapmak istediğini anlayıp zil çalıyor. Anahtarlık boyutunda olan bu müthiş cihaz 5 metre çevresindekilerin aşka hazır olup olmadıklarını anlıyor. Genç kızlar tarafından kapışılan cihaz, çıktığı ilk gün 35 bin sattı. Cihaz yakında Türkiye’ye gelecek.
Genç kızlar seks zilini kapışıyor
· 31 Yanıt · 14K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
Hahaha koptum ya bu japonlar nie herşeye burunlarının sokuyorlar.
[
[Zombie Hustle]
⭐ 18y
Cem_o7 Hemen Koşup Alırsın Bir Tane Sende Öyle Değil Mi?
"]Cem_o7 Hemen Koşup Alırsın Bir Tane Sende Öyle Değil Mi?
-Edit- 😉
Ps:Konu kapandığına göre tartışmaya gerek yok
[
[Zombie Hustle]
⭐ 18y
Bende .... Ve .... Hediye Edeyim Diyorum Birer Tane? Oynarlar Beraber. Ne Dersin?
"]Bende .... Ve .... Hediye Edeyim Diyorum Birer Tane? Oynarlar Beraber. Ne Dersin?
-Edit- 😉
Beyler gereksiz bir tartışma yapıyorsunuz.Bence birilerine zarar gelmeden bitsin.Arkadaş gördüğü bir haberi paylaşmış. 😊
[
[Zombie Hustle]
⭐ 18y
Aslında Annen Ve Kız Arkadaşında Olabilir. Bonus Olarak Kız Kardeşinde Gelir. Threesome yaparlar...
Beyler gereksiz bir tartışma yapıyorsunuz.Bence birilerine zarar gelmeden bitsin.Arkadaş gördüğü bir haberi paylaşmış. :)
oLayı başlatan beLLi^^
"]Aslında Annen Ve Kız Arkadaşında Olabilir. Bonus Olarak Kız Kardeşinde Gelir. Threesome yaparlar...
-Edit- 😉
J
Jason Walker
⭐ 19y
Beyler gereksiz bir tartışma yapıyorsunuz.Bence birilerine zarar gelmeden bitsin.Arkadaş gördüğü bir haberi paylaşmış. :)
oLayı başlatan beLLi^^
[Zombie Hustle] 1 gün banlanmıştır.
Bütün mesajlarımı editledim.Esas konuyada geri dönelim^^
Garip 😁
off tum yazılar edıt ne zevkı kaldı
off tum yazılar edıt ne zevkı kaldı
+1000 😈
beni bozar pavlonun köpeği gibi zil falan lakin hatunlar için uygun bir aletmiş 😜
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
beni bozar pavlonun köpeği gibi zil falan lakin hatunlar için uygun bir aletmiş :P
Jiggy nin yanında kız kalmıcak O.o
T
TitusPullo
⭐ 19y
beni bozar pavlonun köpeği gibi zil falan lakin hatunlar için uygun bir aletmiş :P
Jiggy nin yanında kız kalmıcak O.o
😁
Hacım senin merak ediyom computerın başından kafanı kaldırıyon mu ki kız arkadaş olsun sende
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap