Icerige atla
Extraloob

Gelin Şu konuyu Sabitleyelim

· 10 Yanıt · 1.7K görüntüleme
N
Nescafe OP ⭐ 17y
Ewt arakdaşlar 2 yetkili arkadaşa pm yoluyla attım heralde afk ler büyük ihtimal

Başka bir yetkili arkdaşa şu topic i sabitlerse çok sevinirim en uygun bu galşiba her gün güncel ve taze taze sıcak haberler ile gündemde olmasını istiyorum çünkü herkes bi haber buluyo konu açıyor zaten haberlerin hepsi 1 topic de mevcut 👍 🍺

viewtopic.php?f=701&t=136188&hilit=
10 Yanıt
K
Kobe ⭐ 19y
gerekli olursa sabitlenir bunu görenler o topici de görür
N
Nescafe OP ⭐ 17y
gerekli olursa sabitlenir bunu görenler o topici de görür

öbürkünü göremediler die zaten bu topic i açtım 😘 👍
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Eğer yönetim daima güncelleyeceğine inanırsa BFC için önemli olan bu güncel haberler işini sana verir.Aksi halde başka bir kişiye verir.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sabitlik bir konu değil kuzum >.<
N
Nescafe OP ⭐ 17y
sabitlik bir konu değil kuzum >.<

Peki ama herkes bi topic açıyor haber buldum die ben burdan her gün güncelliyorum burdan ögrense millet iyi olmazmı bi sürü topic açıcaklarına 😕 🙄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bro ben şunun taraftarıyım acıkca söyliyeyim.

Bana güncel haberler BFC'a değil Basketbol bölümüne açılacak dendi.Biz konuları basketbol bölümüne açalım sende BFC'da onlara link ver.Yani mesela şöyle..

Şampiyon Efes

Memo 1 yıl daha

Hidoya çılgın teklif

Konular böyle alt alta olsun.Her güncel habere böyle link verilsin.Böylece hem daha kolay hem daha görsel hem daha basit hem daha az karmaşık bir konu olur.
K
Kobe ⭐ 19y

Bana güncel haberler BFC'a değil Basketbol bölümüne açılacak dendi.Biz konuları basketbol bölümüne açalım sende BFC'da onlara link ver.Yani mesela şöyle..

Şampiyon Efes

Memo 1 yıl daha

Hidoya çılgın teklif

Konular böyle alt alta olsun.Her güncel habere böyle link verilsin.Böylece hem daha kolay hem daha görsel hem daha basit hem daha az karmaşık bir konu olur.

gereksiz extraloob basketbol cafe var zaten orda linkler sıcağı sıcağına koyular üstüne sıcağı sıcağına gündem tartışılıyor yorumlanıyor
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Şampiyon Efes

Memo 1 yıl daha

Hidoya çılgın teklif

gereksiz extraloob basketbol cafe var zaten orda linkler sıcağı sıcağına koyular üstüne sıcağı sıcağına gündem tartışılıyor yorumlanıyor

Bak oda doğru.Ben basketbol cafeyi unutmuştum. 🎅
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Edit : Sabah sabah unuttum yahu , basketbol haberleri basket bölümünde açılacak burada haber paylaşmayacağız.
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: