Icerige atla
Extraloob

Geçmiş olsun Kemalist. :((

· 24 Yanıt · 1.8K görüntüleme
F
F10diP| OP ⭐ 19y
Charını tamda satıyorken hiç iyi olmamış geçmiş olsun 😞
- Resim Silinmiş.
24 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
pis hileci seni. Bot kullanırsan olacağı budur. 😜
X
XianHun ⭐ 18y
hehaho
T
TitusPullo ⭐ 19y
fun club 2108 mi kursak ne ^^
K
Kanya ⭐ 18y
Ben söylemiştim bunu ilk olarak.
Kanyadan öğrendim niye yazmıyorsun? 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bizim kemalistmi o.O
X
XianHun ⭐ 18y
bizim kemalistmi o.O

evet
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
neden banlandı acep ?
E
EnDZoNe ⭐ 19y
ÇArda avatarda var die yazmıs silk alınmış bi çar kötü olmus ...
J
pis hileci seni. Bot kullanırsan olacağı budur. :P
A
alpozkan ⭐ 18y
1914.gif

sizin Kemalist değil insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen
Dosyalar (1)
A
addIcFb ⭐ 19y
Geçmiş olsun
B
BangBros ⭐ 18y
Geçmiş olsun
L
Leader ⭐ 19y
Gecmis Olsun Kemalist
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ulen utanmasanız baş sağlına geleceksiniz xD Char 6 aydır duruyor atsan atılmaz satsan satılmaz bir char , ilk deneyim'im birde. Banlanmasına pek üzülmedim ama gaia'daki char banlanacak diye tırstım linux hiç umrumda olmadı direk gaia'daki banlanmış mı diye baktım^^

Tbot Crack'te hat safhada bir banlanma riski var , char bütün botlardan illegal programlardan media.pk2lerden tatmıştır lakin 1-2 gün önce 10 dakikalık t-bot crack kullandım crack'ten önce chara 3-4 aydır girilmiyordu bile . O 10 dakika'da ne olduysa oldu 😁

ps: respect 50 milyonu senden alacağım ^^
ps2: Gaymax gerçekten silk alan kullanıcıları ayrı bir kefeye koyuyor aynı ip aynı bot vb bir charıma 2 ayda 1200 silk yükledim diye banlamadı diğer bıraktığım aylardır silk yüklemediğim charı banladı.
E
Espio ⭐ 19y
Ulen utanmasanız baş sağlına geleceksiniz xD Char 6 aydır duruyor atsan atılmaz satsan satılmaz bir char , ilk deneyim'im birde. Banlanmasına pek üzülmedim ama gaia'daki char banlanacak diye tırstım linux hiç umrumda olmadı direk gaia'daki banlanmış mı diye baktım^^

Tbot Crack'te hat safhada bir banlanma riski var , char bütün botlardan illegal programlardan media.pk2lerden tatmıştır lakin 1-2 gün önce 10 dakikalık t-bot crack kullandım crack'ten önce chara 3-4 aydır girilmiyordu bile . O 10 dakika'da ne olduysa oldu 😁

ps: respect 50 milyonu senden alacağım ^^
ps2: Gaymax gerçekten silk alan kullanıcıları ayrı bir kefeye koyuyor aynı ip aynı bot vb bir charıma 2 ayda 1200 silk yükledim diye banlamadı diğer bıraktığım aylardır silk yüklemediğim charı banladı.

Benim lv25 chardan ne istediyse gaymax seninle beraber benim charımıda banlamış 😜
K
Kanya ⭐ 18y
Bende fark ettim Espio 😜
F
F10diP| OP ⭐ 19y
inş. biri çıkıpda geçirenler sağolsun demez rezil oluruz 😁 😁 😁
X
XER0 ⭐ 19y

Benim lv25 chardan ne istediyse gaymax seninle beraber benim charımıda banlamış :P

25 lvl iyimiş 😆 benim 18 lvllık wizardımı banladılar 😆, Clientless ile girdim, en fazla 10 dk sonra oyundan çıktım ertesi gün blocked 🤔

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: