Icerige atla
Extraloob

Gamerenger ile online Fifa2011:)

· 5 Yanıt · 1.4K görüntüleme
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y
ALINTIDIR!

Online oynamanız için Gameranger adında bir ağ programına ihtiyacınız vardır.
Gameranger hakkında teknik destek ve indirmek için

üye olurken karşınıza invite code diye bir seçenek çıkacak o bölümü boş bırakara next diyerek o bölümü geçin kayıt olduktan sonra email aktif ediceksiniz hesabınızı.
Ben sadece Gameranger üzerinden nasıl oyuna gireceğinizi anlattım.

1a. Adım, Gameranger'de oda açmak yada odaya girmek.. Oda açmak için sağ üst köşede Host diyoruz 2. resimdeki çıkacak..
- Resim Silinmiş.
2a. Adım, Oda kurma ayarları.. ( Burada Maximum oyuncu sayısı ve oda şifresi koyabileceğiniz bölüm.. Eğer arkadaşınızla yapacaksanız rahatsız olmamak için odaya şifre koyabilirsiniz... )
- Resim Silinmiş.
3a. Adım, Oda kurdum rakip geldi, rakip geldiğine göre Start a basıyoruz ve oyun benim ve rakibin kendiliğinden açılacak.. Daha sonra aşağıdaki oyun içi adımları yapınız...
- Resim Silinmiş.

FİFA 11 Gameranger ile online oynama!

Öncelikle oyun açıldığı zaman kimse otomatikman maça girmeyi beklemesin, resimdeki gibi manual yapacaksınız..

1. Adım, ONLİNE MODES
- Resim Silinmiş.
2. Adım, MULTİPLAYER
- Resim Silinmiş.
3. Adım, LAN PLAY
- Resim Silinmiş.
4. Adım, LAN Bölümü ( Bu ekranda oyunu kurmak için aşağıda Host Game tuşuna basıyoruz.. )
- Resim Silinmiş.
5. Adım, Host oda açma ayarları ( Oda adını ve gerekli ayarları yaptıktan sonra Create Lobby Room diyoruz )
- Resim Silinmiş.
6. Adım, Oda kuruldu, burada rakibin sizin odaya gelmesini bekleyeceksiniz..
- Resim Silinmiş.
7. Adım, Ve Rakip geldi, rakip odaya girdiğine göre aşağıda bulunan Ready tuşuna basabiliriz.
- Resim Silinmiş.
8. Adım, Takımımızı seçiyoruz..
- Resim Silinmiş.
9. Adım, Taktiğimizi yapıyoruz..
- Resim Silinmiş.
10. Adım, oyun açılırken karşımıza antreman ekranı geliyor ekran kendinden geçecektir.. 11. Adımdaki görüntü çıkacak..
- Resim Silinmiş.
11. Adım, Artık maç yavaş yavaş başlıyor....
- Resim Silinmiş.
12. Artık Rakiple maçımı yapıyorum...
- Resim Silinmiş.
13. Gördüğünüz gibi oyunda rakibimin adı yazmakta...
- Resim Silinmiş.
14. 2-1 Öndeyim[sm=icon_smile_big.gif]
- Resim Silinmiş.
15. Ve 3-1 çaktım [sm=biggrinking.gif] kısacası sorunsuz oynadım 90 dakika..
- Resim Silinmiş.
5 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel bilgilendirme teşekkürler canımcım 😘
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y
Eğer sorun yaşayan oynayamayan olursa konu altında bildirsin elimden geldiğimce yardım ederim baya zevkli oluyor tavsiye ederim az önce 2-1 yenildim:)
S
shneZee ⭐ 18y
Paylaşım için teşekkürler güzel bilgiler,fakat grafikler nedir öyle fifa 2011~2006 hiç bir fark yok.
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y
Paylaşım için teşekkürler güzel bilgiler,fakat grafikler nedir öyle fifa 2011~2006 hiç bir fark yok.

2010'a falan bakıldığında baya bir gelişme var öle deme 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: