Icerige atla
Extraloob

Silkroad Online Çift Çar açma ile ilgili bilgi lütfen !

· 12 Yanıt · 85K görüntüleme
R
Runordiee OP ⭐ 15y
Arkadaşlar Uzun bir süreden sonra Silkroad a yeniden başladım ve çift çar Nasıl açabiilirim bilmiyorum Yardımcı olabilirmisiniz acaba Çok sevinirim Şimdiden Sagolun
12 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
edx loader çalışıyor bildiğim kadarı ile
D
devransert ⭐ 14y
nasıl ındırcez
M
ALLAH askın 2 car acıcam baska onerısı olan yokmu? guncel program yokmu bu sıtede bırı yardımcı olsun
M
Apprehension
normal yani isro oynucaksan bot alman lazım 2 veya 5 char gire bilmen için pwp serverların hepsinde edx loader çalışır
yani
http://www.2shared.com/file/AQW61Rh9/edxSilkroadLoader_Lite.html

isroda çoklu char girebilmen için illaki bot alman lazım eskidendi yani loaderle 2 char girebilme
D
duhans355 ⭐ 13y
Bak Sana Önerim Ne Biliyormusun Var Bunun Cevabı
1. ilk silkroada gir herseyını ac
2. silkroadı kapama ve birdaha silkroada gel ama sağ tıkla farklı çalıştır de tamam de sonra start deyıp basla sıfrenı yaz gir bu kadar kolay 😊 yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana 😊
T
T0lqA_07 ⭐ 16y
2. silkroadı kapama ve birdaha silkroada gel ama sağ tıkla farklı çalıştır de tamam de sonra start deyıp basla sıfrenı yaz gir bu kadar kolay 😊 yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :)

bende neden açmadı start bolumu qeldı starta tıkladım ama öylece kaldı dakıkalarca qirmedi bende kapattım yardımcı olurmusun ?
S
Sauber ⭐ 15y
2. silkroadı kapama ve birdaha silkroada gel ama sağ tıkla farklı çalıştır de tamam de sonra start deyıp basla sıfrenı yaz gir bu kadar kolay 😊 yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :)

evet olmuyo denemeden niye sallıyosun kardeş
C
cansd0 ⭐ 13y
isroda bot harici iki çar açma yok .
X
ya silkroadda 2 li çar açmak için doğru link atarmısınız nerden inrilildiğini bulamadım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: