Icerige atla
Extraloob

GAMEBAYİ'DEN BİR İLK! MOBİL ÖDEME (SMS) İLE BAKİYE!

· 39 Yanıt · 20K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
-->GAMEBAYİ'DEN BİR İLK! MOBİL ÖDEME (SMS) İLE BAKİYE!<--

SİZ İSTEDİNİZ BİZ YAPTIK! Turkcell ve Avea için Mobil ödeme sistemimiz açılmıştır! Turkcell ve Avea'nın aldığı komisyondan dolayı fiyat farkı oluşmaktadır. Mobil ile alışveriş zevkini GameBayi ile yaşayın!

Mobil ödeme ile sahip olacağınız bakiye ile istediğiniz ürünü alabilirsiniz. Hiç bir banka ve ya ptt ye gitmeden, sıra beklemeden Gold, Bot alma devri geldi!

Sistem şu an açık, ve sorunsuz çalışmaktadır. Yeni sistemimizi beğeneceğinizi umuyoruz.

Teşekkürler,

Business development manager
http://www.gamebayi.com

39 Yanıt
I
işte bu çok cici oldu ❤️
B
Baris Chn ⭐ 15y
hayırlı uğurlu olsun 🍺
A
arshavin06 ⭐ 15y
Bu aradaki fark daha sonra iner mi? 18 Tl ye ' 10 TL bakiye biraz ağır geldi de 😊
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Bu aradaki fark daha sonra iner mi? 18 Tl ye ' 10 TL bakiye biraz ağır geldi de :)

Avea ve Turkcell'in aldığı komisyon bu, görüşmelerde en fazla bu kadar indirebildik. Umarım ileride indirime giderler 🙄
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Teşekkürler Leetnock ve GameBayi 🍺
T
Teşekkürler GameBayi 😘
D
djfko ⭐ 18y
Hizmet ayağınızda artık ❤️
F
FaR_CRY ⭐ 17y
çok harika olmuş bundan sonra en kolayı bu evden çıkmak yok .D 👍

tabi silkroadın hali kötü şuan hadi ben çarımı 1lvlden kastım idmi bile kimse bilmio email onlaymamda yok çarımda içimde rahat çar satın almayınızz 🍺 🍺
Roycolt
Roycolt ⭐ 17y
Çok ciddi Bir olay teşekkürler GameBayi 🎭
V
volkanka ⭐ 17y
komisyon bana çok fazla geldi. avea ve turkcell tabii paralarının başka yere gitmesini istemiyorlar 😊
A
Teşekkürler,ihtiyacı olanlar için süper olmuş lakin komisyon %80 çok fazla geldi.1 tl bile alsalar 10 tllik bakiye için insanlar bankadan almak yerine sms ile alır.Sürümden kazanırlar ...
E
extrem ⭐ 19y
hacım kontürlü hatlardan alınmıyo sanırım dimi faturalı olması lazım yanlış mı biliyorum 🤔
L
Leet1 OP ⭐ 19y
hacım kontürlü hatlardan alınmıyo sanırım dimi faturalı olması lazım yanlış mı biliyorum 🤔

Faturalı, faturasız fark etmiyor
S
Teşekkürler ❤️
E
extrem ⭐ 19y

Faturalı, faturasız fark etmiyor

o zaman güzel olmuş 🍺
A
Afgan ⭐ 17y
🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 ❤️ ❤️ ❤️
A
Afgan ⭐ 17y
Gamebayiden biri varmı sorumlu şuan ???
R
ricardo ⭐ 15y
Hayırlı olsun 😎
F