Kardeş bence haksızlık ediyorsun iki tane çok tatlı spoiler var lütfen 😄
Game Of Thrones 6. Sezon Başladı [SPOILER İÇERİR]
· 55 Yanıt · 19K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
Hatta 3 özgür neden böyle yapıyorsun ya
Boşver Oğulcan tutucam kendimi başlarsak duramıyoruz 😆
Whatsapp grubundan kaç tane spoiler verdiniz İlhan izlemeden izlemiş kadar oldu 😁
Aşağıda Oğulcanın bana vermeye çalıştığı spoilerlar var

Ardından yazdıklarına bakın

Aşağıda Oğulcanın bana vermeye çalıştığı spoilerlar var
Spoiler

Ardından yazdıklarına bakın

İşte 4ten devam etsin zaten izleyecek birşey kalmadı biggrint1
Güzel bölümdü
Aynen fena değildi,diziye geç başlayıp bir oturuşta 10 bölüm izlemeye alıştığım için bitince sürekli boğazımda birşeyler kalıyor her bölüm tadımlık gibi sanki 😄
Buluşmalarla dolu bi bölümdü. Jon - Sansa, Theon - Yara, Margaery - Loras bütün abi kardeşler birbirini buldu.
Khaleesi Dothraki'yi ele geçiriyor. 🤣
Khaleesi Dothraki'yi ele geçiriyor. 🤣
Sağol canım söylemesen fark edemeyecektik 😄
Sağol canım söylemesen fark edemeyecektik :D
Ekranlarının başına yeni geçenler içindi 😄
Hodor!
Hodor!

Bu bölüm güzel geçecek gibi.

E
EnderGelisenOsasunaAtagi
⭐ 14y
Çok iyi bölümdü.
Son sahnelerde ormanın çocukları ile akgezenlerin savaşı sanki starwars den fırlamış gibiydi.
Hodorun yaşadıklarının bir amacı var. Bran'e eğitim verebilmek için yaşlı adam Hodoru kullandı. Hodorun olduğu zamana Brani bilerek götürdü ve arkadaşının sözünü dinle diyerek Hodora olacakları gösterdi. İlk izlediğimde direkt Bran i suçlamıştım fakat şimdi Targeryan dede ile yarı yarıya suçlular.
Hodorun yaşadıklarının bir amacı var. Bran'e eğitim verebilmek için yaşlı adam Hodoru kullandı. Hodorun olduğu zamana Brani bilerek götürdü ve arkadaşının sözünü dinle diyerek Hodora olacakları gösterdi. İlk izlediğimde direkt Bran i suçlamıştım fakat şimdi Targeryan dede ile yarı yarıya suçlular.
@Bean Bu ne şimdi Tyrion'a gönderme mi var?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap