Beklediğim gibi sarmadı bu sezon. umarım ilerki bölümlerde toparlar.
Game of Thrones 3. sezon
· 100 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
İlk iki bölüm beni de sarmadı, 3 ve 4. bölümleri henüz izlemedim bu nedenle. Son iki bölüm ilk ikisine nazaran güzel miydi yoksa birkaç bölüm daha bekleyeyim mi? ^^
Bence tam gece vakti izle sonra duşa gircen kardeş 😄
sadece beklediğim bölümleri izliyorum onlardan biride dany'nin köle taciriyle yaptığı konuşma ve sonrası ^^
lan hala fırsat bulup izleyemedim sinir oldum
Kitabını almak isteyenler n11.com da şuan serinin her kitabı 15 tl.(Haftasonu 11di :P)
F
Fundamental
⭐ 17y
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
ben üye oldum, ama normaldeki gibi 22 liraydı. daha fazla spoiler yemek istemiyorum artık! 3.sezon mahvoldu benim için.
danny oturacak tabii ki tahta bu arada, başkaları ümitlenmesin de.
Kitabını almak isteyenler n11.com da şuan serinin her kitabı 15 tl.(Haftasonu 11di :P)
ben üye oldum, ama normaldeki gibi 22 liraydı. daha fazla spoiler yemek istemiyorum artık! 3.sezon mahvoldu benim için.
Bu mesaj Fundamental rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aynen şimdi baktımda yine artmış fiyat, 24,65 olmuş.Hafta sonu ben ilk 3 kitabı toplam 33 liraya almıştım keşke diğerlerini de alsaydım 🙄
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildiKitabını almak isteyenler n11.com da şuan serinin her kitabı 15 tl.(Haftasonu 11di :P)
Aynen şimdi baktımda yine artmış fiyat, 24,65 olmuş.Hafta sonu ben ilk 3 kitabı toplam 33 liraya almıştım keşke diğerlerini de alsaydım 🙄
Biraz kafam dağılsın diye hemen izliyim dedim... fear1
Mithrandir
⭐ 19y
Lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yeter ama bu ne böyle
kafayı yicem nasıl yaparlar bunu starklara şimdi napacaz dizi nasıl devam edecek kendimi zor tutuyorum şuanda summer5: summer5: summer5: summer5: summer5: summer5: summer5: summer5:
kafayı yicem nasıl yaparlar bunu starklara şimdi napacaz dizi nasıl devam edecek kendimi zor tutuyorum şuanda summer5: summer5: summer5: summer5: summer5: summer5: summer5: summer5:
HerakrossRed Wedding...
Bu Freyleri alıcan vurucan üstlerine kırbacı..
Aynen.Savaş alanında yenilmeyen Robb'u böyle..Gerçi biraz düşünmeye başlayınca adamlarda haklı.Verilen yemin bozulmamalı.Stark kalmadı ya 😞
Mithrandir
⭐ 19y
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
o anı izlerken sanki kendime yapılan bi ihanetmiş gibi hissettim, bütün ordakileri gebertmek istedim summer7:
birde khalesi oyunlara geliyor gibime geldi, valar morghulis kelimesini duyduktan sonra ölen o 2 lider de gerçek liderler değildi, khalesi oyuna gelmez umarım tek dayanağım o kaldı 🤘
Aynen.Savaş alanında yenilmeyen Robb'u böyle..Gerçi biraz düşünmeye başlayınca adamlarda haklı.Verilen yemin bozulmamalı.Stark kalmadı ya :(
o anı izlerken sanki kendime yapılan bi ihanetmiş gibi hissettim, bütün ordakileri gebertmek istedim summer7:
birde khalesi oyunlara geliyor gibime geldi, valar morghulis kelimesini duyduktan sonra ölen o 2 lider de gerçek liderler değildi, khalesi oyuna gelmez umarım tek dayanağım o kaldı 🤘
Herakross Temet Nosce
⭐ 17y
Son 5 dakika dondum kaldım şok oldum resmen
Pislik olmus sonu 😁 kalisi geliyor guldur guldur
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Koltuğa çakılı kaldım son dakikalarda fear1
"Kuzey bunu unutmayacak"
Bu mesaj murathep rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu işi daha kurcalamayın, çok sakıncalı.
"Kuzey bunu unutmayacak"
Bu işi daha kurcalamayın, çok sakıncalı.
Unfaithful
⭐ 16y
Of Of Of
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap