arkadaşlar s3 alıcam kulanan arkadaşlar eksilerini kendilerini rahatsız eden özelliklerini yazabilirlermi ?
galaxy s3 -/+ ?
· 15 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Kullanıyorum, herşey için fazlasıyla yeterli bir telefon 😊
pili su gibi bitiyor arkadaştan biliyorum 😊
pili su gibi bitiyor arkadaştan biliyorum :)
Bende mobil iletişim sürekli açık olduğu halde 3gün civarı gidiyor 😁 mesajlaştığım zaman falan 2gün civarı [horny21
Temet Nosce
⭐ 17y
Bende mobil iletişim sürekli açık olduğu halde 3gün civarı gidiyor 😁 mesajlaştığım zaman falan 2gün civarı [horny21
Şarjı 3 gün giden Android telefon summer5: summer5:
sweetCHIEF
⭐ 17y
Abart egzoz mode on 😁
Kalkandelen
⭐ 17y
on numara bir telefon şarz olarak 'aslan besleyen yemine katlanır' hesabı yapcak bişey yok.
on numara bir telefon şarz olarak 'aslan besleyen yemine katlanır' hesabı yapcak bişey yok.
Güzel yorum 🤝
surprised1
[F New]Solo Gitarist
İnanmıyor musunuz bana şarj grafiğinin SS ini atayım mı 😞
alırken bide yedek pil alıcam 2 pille dolaşırım artık napalım
alırken bide yedek pil alıcam 2 pille dolaşırım artık napalım
😁 😁
benim dandik galaxy y nin bile şarjı max 2 gün giyo günde 1saatlik molalarımda müzik dinliyorum geri kalan zamanda s.bay konumunda hep 😄
s3 de pill sorunu var ben bide manyak gibi oyun uygulama falan filan kullanıcam çift pill şart bana 😊
s3 de pill sorunu var ben bide manyak gibi oyun uygulama falan filan kullanıcam çift pill şart bana :)
Bir yerde gorusmem vardi. Yolda giderken oyun acayim dedim yaklasik 45dk falan oynadim (Malum Ist. trafigi) bi baktim batarya %9. Oyun oynayacaksan 2 pil gerekli aynen. Sonra benim gibi kaliyorsun ortada 😄
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap