Icerige atla
Extraloob

Galatasaray'ın mutemel 2010-2011 Forması xP

· 74 Yanıt · 9.9K görüntüleme · Sayfa 4 / 4
Yanıtlar
A
Apollon ⭐ 18y
Hadi biz mor forma giyiyoruzda size ne demeli hakemlerin ellemedik yerleri kalmadı. 😆 Boşuna GFB demiyormuşunuz.. 😗
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
lool.Maksat eğlence olunca bu tür konular olur.Sizde açın.Biz her zaman sizden üstünüz 8)

Neye bakarak üstünsünüz?Bana somut şeyler söyle yok paramız var oyuncularımız iyi falan değil yaptığın icraatları göster bana?

Hacım aramızda oynanan maçlarada skorlar ortada 😈
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
/Konu geyik amacıyla açılmıştı.Gsnin diğer sezonlardaki forması böyle olmayacağına [olabilir mi acaba 🙄 😜 ] göre.Basit bir PhotoShop çalışmasıydı...
O
Old School ⭐ 19y
/Konu geyik amacıyla açılmıştı.Gsnin diğer sezonlardaki forması böyle olmayacağına [olabilir mi acaba 🙄 😜 ] göre.Basit bir PhotoShop çalışmasıydı...

Evet hacım gs fun cluptan çok buralara takıldıkalrıdnan bunu farkedememiş olabilirler mesajlara devam 💃
C
Cynosure ⭐ 19y
lool.Maksat eğlence olunca bu tür konular olur.Sizde açın.Biz her zaman sizden üstünüz 8)

Neye bakarak üstünsünüz?Bana somut şeyler söyle yok paramız var oyuncularımız iyi falan değil yaptığın icraatları göster bana?

skorları açacak olursak....
kupa gösterin bana kupa ?
X
Xplosive ⭐ 17y
@Cynosure
Bro burası Fb fan club. 🤝
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
@Cynosure

O Gs Fun Clubtan çok burada 🙄
C
Caprice ⭐ 19y

Aramızda oynanan maçları kazanınca + bir puan mı alınıyor?Gs ile yaptığın maç ile d.bakır il e yaptığın maç her yönden aynıdır ama sizin için tek teselli bu,ne yaparsın sizinde teselliniz bu olsun bakalım.
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

Aramızda oynanan maçları kazanınca + bir puan mı alınıyor?Gs ile yaptığın maç ile d.bakır il e yaptığın maç her yönden aynıdır ama sizin için tek teselli bu,ne yaparsın sizinde teselliniz bu olsun bakalım.

😆 Derbi diye birşey var ? 🤝
O
Old School ⭐ 19y
@Cynosure

O Gs Fun Clubtan çok burada 🙄

Evet daim üyesi üyeler listesine al istersen 😆
C
Caprice ⭐ 19y

😆 Derbi diye birşey var ? 🤝

İsmen öyle,onun dışında ne farkı var?Üstün olmak için ilk önce Tr'den çıkıp bir dışarı bakmak gerekir herşey Türkiye'den ibaret değil eu da oo gs yi yenmiş büyük takım bu fener mi diyorlar?Neyse yetinmeye devam derbileri aldınızmı sizden kralı yok. 😉
T
Tatanga ⭐ 19y
xD
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y
süper olur grampon niyetınede topuklu giyebiilirler xD
O
Old School ⭐ 19y
süper olur grampon niyetınede topuklu giyebiilirler xD

😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap